VIDEO Imagini terifiante cu un bebeluș salvat în ultima clipă! Fetița fusese aruncată la gunoi de propria mamă

Un bebeluș de doar câteva ore a fost salvat în ultima clipă, după ce propria mamă îl aruncase într-un sac de plastic la groapa de gunoi. Numai un miracol a mai salvat-o pe micuța abia născută. Fetița a avut un noroc fabulos.

02 mart. 2023, 20:34
VIDEO Imagini terifiante cu un bebeluș salvat în ultima clipă! Fetița fusese aruncată la gunoi de propria mamă

Imaginile surprind momentul în care o fetiță abia născută a fost găsită în viață și salvată în ultima clipă, după ce a fost aruncată într-o grămadă de gunoi din Indonezia. Fetița a fost, din fericire, găsită de o trecătoare, care se întorcea de la câmpurile de orez din satul Sungai Raya din Kubu Raya Regency, marți dimineață. Femeia a auzit scâncetele bebelușului, care i-au atras atenția. Aceasta s-a grăbit să raporteze situația autorităților locale și să salveze micuța.

Citește și: Caz șocant! O româncă și-a vândut fetița unui bărbat de 70 de ani. Aceasta ar fi luat 90.000 de euro

Când au ajuns la fața locului, polițiștii au inspectat sacul, găsind înăuntru un copil care plângea. Bebelușul era încă învelit în sânge și bucăți de placentă. Aceștia au estimat că aceasta ar fi fost născută cu mai puțin de 12 ore și că a fost lăsată acolo de propria mamă, imediat după naștere.

„Copilul a fost găsit în viață de locuitorii de aici. A fost învelită într-o pungă de plastic neagră și aruncată la gunoi. Era încă în viață, așa că a fost dusă la spital, unde asistentele o îngrijesc. E foarte norocoasă. Nu cred că ar fi supraviețuit dacă rezidentul nu ar fi găsit-o.” a declarat inspectorul adjunct Ade, șeful informațiilor publice pentru Poliția Kubu Raya.

Acest incident nu este primul de acest fel cu care polițiștii s-au confruntat, fiind vorba de al șaselea caz de abandon în Regența Kubu Raya în ultimele luni, a mai informat inspectorul adjunct Ade.

Micuța nou născută a fost transportată la Maternitatea Nabasa pentru tratament și monitorizare. Ea va fi apoi plasată în îngrijirea statului.

„Încă desfășurăm o anchetă pentru a afla cine a aruncat copilul nevinovat aici. Era încă foarte mică, poate de doar câteva ore, dar nu mai mult de jumătate de zi. Solicităm locuitorilor care dețin informații să ne ajute raportând la poliție, pentru ca acest caz să fie rezolvat rapid. Poate că au văzut pe cineva în zonă mai devreme în acea dimineață.” a mai explicat inspectorul.

Kaya Raya este o regență, o diviziune administrativă, a Kalimantanului de Vest Indonezia. Provincia mai largă face parte din insula Borneo, cea mai mare insulă din Asia. Este împărțit politic între Malaezia și Brunei în nord și Indonezia în sud.

Citește și: Catrinel Menghia, petrecere pe cinste pentru fetița ei. Micuța Caroline a împlinit patru ani: „Cel mai drăguț monstru din lume”