A scăpat cu VIAŢĂ după ce a fost lovită de de DOUĂ ORI de tren VIDEO

O femeie din statul american Utah a scăpat cu răni uşoare, după ce a fost lovită de două ori de tren. Femeia era urmărită de poliţişti, după ce a fost reclamată de o persoană că nu vrea să-i părăsească locuinţa.

14 oct. 2013, 07:50
A scăpat cu VIAŢĂ după ce a fost lovită de de DOUĂ ORI de tren VIDEO

O şoferiţă din statul american Utah a fost implicată într-o urmărire dramatică pe şosele. Cu poliţiştii pe urmele ei, aceasta a ajuns cu maşina pe şinele de calea ferată, unde – culmea – a fost lovită de două trenuri. Aceste imagini au fost surprinse de camera instalată în maşina poliţiştilor. Femeia fusese într-o vizită şi nu mai voia să plece acasă, aşa că gazda a cerut ajutorul poliţiei. Când i-a văzut pe angeţi, femeia a încercat să fugă şi aşa a început urmărirea, ulterior ajungând pe calea ferată, potrivit Fox News.

Citeşte şi Maşină LOVITĂ în PLIN de tren, în Braşov. Şoferul a murit, şoţia lui este rănită

Maşina femeii a fost lovită în plin de tren şi aruncată pe şinele de pe celălalt sens. Ofiţerii au încercat să intervină pentru a o scoate din maşină însă atunci a mai apărut un tren. Femeia a fost transportată imediat la spital. În mod suprinzător, ea a scăpat doar cu un braţ rupt. Vehiculul a fost grav avariat, prin urmare este foarte norocoasă că este în continuare alături de noi. Femeia este acum cercetată de poliţişti, după ce a refuzat să se oprească la control.

Citeşte şi Un bărbat şi fiica lui AU SCĂPAT CU VIAŢĂ după ce maşina lor a fost lovită de tren