VIDEO Leo de la Kuweit s-a căsătorit. Primele imagini de la cununia civilă. Ce ținută a purtat mireasa

Leo de la Kuweit s-a căsătorit cu iubita lui, care, în urmă cu jumătate de an l-a făcut pentru prima dată tată. Bruneta a adus pe lume, prin cezariană, o fetiță perfect sănătoasă, care este adorată de toți membrii familiei. Acum, artistul nu se bucură doar de succes, ci are parte și de o familie frumoasă și împlinită.

16 sept. 2023, 15:03
VIDEO Leo de la Kuweit s-a căsătorit. Primele imagini de la cununia civilă. Ce ținută a purtat mireasa
Leo de la Kuweit s-a căsătorit

Leo de la Kuweit s-a căsătorit. Zilele trecute, circula un zvon că artistul și-ar fi anulat nunta și botezul, pentru că iubita lui ar fi plecat de acasă. Motivul ar fi fost lipsa lui constantă de acasă, pentru că are cântări în toată țara. Cei doi ar fi început să se certe foarte des, așa că, la un moment dat, când manelistul nu era acasă, femeia s-ar fi mutat la o altă adresă.

Citește și: Leo de la Kuweit a fost jefuit. Hoţii au plecat cu 20.000 de euro, ceasuri şi câteva sute de grame de aur

Leo de la Kuweit s-a căsătorit

Ei bine, adevărul este că sâmbătă, 16 septembrie, Leo de la Kuweit s-a căsătorit cu iubita lui. Manelistul a postat un video pe TikTok, cu momentul în care cei doi semnează actele și ies fericiți de la starea civilă.

Atât mirele, cât și mireasa, au ales să poarte ținute albe. Bruneta a optat pentru o salopetă elegantă, destul de lejeră, să îi fie comodă, având în vedere că are și un copil de câteva luni, de care trebuie să aibă grijă.

@leokuweitofficial #Nevasta ♬ sunet original – Crewetzel Events

Manelistul, un protejat al lui Mircea Nebunu, ar fi fost luat în vizor de doi dintre cei mai de temut și respectați lideri interlopi din București – Nuțu Cămătaru și Aurel Caran, care i-ar fi reproșat faptul că deși a primit bani în avans nu s-a prezentat la evenimentele organizate de apropiații lor.

Leo de la Kuweit a devenit, în urmă cu doar câteva luni, tată de fetiță. Cel care a dat vestea cea mare a fost chiar el, printr-un mesaj emoționant pe Facebook, alături de o poză cu fiica manelistului.