VIDEO Marcel Ciolacu, atac devastator la adresa PNL. Măsura „haotică şi imbecilă” luată de partenerii din Guvern

Marcel Ciolacu a lansat un atac fără precedent la adresa PNL. Liderul PSD susține că liberalizarea prețurilor la energie, măsură adoptată în Guvernul PNL și promovată de actualul ministru al Energiei, Virgil Popescu, a fost una "haotică și imbecilă".

01 oct. 2022, 14:25
VIDEO Marcel Ciolacu, atac devastator la adresa PNL. Măsura „haotică şi imbecilă” luată de partenerii din Guvern

Marcel Ciolacu, atac devastator la adresa PNL. „Doi ani de guvernare de dreapta, știm cu toții unde se ajunsese. Tot PSD a venit cu cele mai bune programe pentru IMM-uri și pentru capitalul românesc, cu cele mai bune scheme de ajutor, aprobate ulterior și de către Uniunea Europeană. Este normal să creștem pensiile, să fim mândri de părinții noștri. Anormal este să ne batem joc de munca părinților noștri! Trebuie să fim mândri de ceea ce au realizat ei în domeniul energiei, dar să venim cu o liberalizare haotică și imbecilă într-un moment în care Europa se pregătea de altceva”, a spus Marcel Ciolacu, sâmbătă, la Bistriţa, acolo unde participă la conferinţa de alegeri a organizaţiei judeţene Bistriţa-Năsăud.

FOTO: Cine va prelua postul de președinte al PSD, după Marcel Ciolacu. Liderul social-democrat a făcut anunțul

Preşedintele social-democraţilor a precizat că nu regretă intrarea la guvrenare alături de PNL, dar a adăugat că PSD nu va renunţa la valorile sale, precum echitatea socială.

Tensiuni la vârful coaliţiei de guvernare. Ciolacu: Eu sunt de la PSD, cel mai mare partid din România, şi Nicolae Ciucă, lider la al doilea partid

„Nu ştiu acuma dacă acel impozit unic mai reprezintă şi progresul, dar sunt ferm convins că împreună vom găsit soluţiile cele mai bune. Nu avem altă variantă în acest moment în România pentru a crea o stabilitate politică, decât această alianţă, cel puţin până în anul 2024”, a mai spus Marcel Ciolacu.