VIDEO Marius Tucă, dezvăluire sfâşietoare: „Tata a primit diagnosticul cu o zi înainte de a muri, după şapte luni de investigaţii”

Jurnalistul Marius Tucă l-a avut ca invitat pe Victor Ponta, preşedintele Pro România, discuţia purtându-se pe marginea numeroaselor crize, mai noi sau mai vechi, prin care trece România.

25 oct. 2022, 11:43
VIDEO Marius Tucă, dezvăluire sfâşietoare: „Tata a primit diagnosticul cu o zi înainte de a muri, după şapte luni de investigaţii”

În timp ce discutau despre problemele din sistemul de sănătate românesc, Marius Tucă a făcut o dezvăluire dureroasă despre condiţiile în care a murit tatăl său, în urmă cu zece zile.

„Să vorbesc eu despre sănătate? Ştii că tata nu mai e, nu? Ştii când a primit diagnosticul? Cu o zi înainte de a muri. Apropos de sănătate”, a dezvăluit Marius Tucă, în dialog cu Victor Ponta

Preşedintele Pro România, la rândul său, a făcut previziuni sumbre în ce priveşte anul 2023, când spune că se va adânci criza economică, în condiţiile în care deja sunt foarte mulţi români care nu mai reuşesc să-şi plătească facturile şi ratele, care efectiv au explodat din pricina inflaţiei.

„Mă uit la 2023 şi mă uit, cum m-a învăţat pe mine Florin Georgescu, la analizele ţării, la fel cum te uiţi la analizele unui bolnav. Situaţia e foarte rea, în sensul în care România nu mai produce nimic, România nu are potenţial uman, pentru că cei care mai sunt pleacă afară, România nu are instituţii eficiente.

Citeşte şi: PSD îi cere lui Nicolae Ciucă să renegocieze măsurile energetice asumate prin PNRR: „Dacă Germania poate, ar trebui să poată şi România”

Că dacă întrebi, primăria aia are 1.000 de angajaţi. Şi ce produc, domnule, ăia 1.000? A, păi nu produc, iau salarii. Ok, dar alţii cu 50 de oameni produc mai mulţi bani.

Deci nu producem, nu avem nici un sistem de educaţie, ca să zici că producem nişte oameni super-deştepţi şi de acolo ne vin banii.

La sănătate, în spitalele de stat nu sunt condiţii. Sunt la privat, dar dacă ai bani. În România există şi spitale bune, şi doctori buni, şi profesori buni, cu condiţia să ai bani mulţi să plăteşti. Nu vorbesc de şpagă, vorbesc de factură, la privat.

Dar, din păcate, societatea românescă nu evoluează spre una în care să zici, da, domnule, am bani, îmi fac asigurare privată, îmi duc copilul la şcoală. Noi mergem în direcţia cealaltă, în care pătura de oameni care au bani se subţiază, în schimb creşte categoria celor care spun, pe bune, „domnule, ce facem luna asta?”.

Nu vreau să pară o aroganţă, dar eu nu înţeleg cum se descurcă cineva cu 3.500 de lei. Pe mine mă sperie că o să rămânem tot cu PSD, PNL, că nu are cine altcineva, dar nu văd să aibă cineva preocupare pentru aceste probleme.”, a spus Victor Ponta.

@mariustuca_ro♬ original sound – Marius Tucă385

Citeşte şi: Sorin Ovidiu Vîntu a dezvăluit numele viitorului președinte al României: „Nu va învinge, e deja pus, e numit”