Video! Metoda ingenioasă prin care un vânzător la tarabă îi fură la cântar pe clienţi! Omul e efectiv “magician”!

Nu doar românii sunt ingenioşi mai ales atunci când este vorba despre promovarea şi vânzarea produselor proprii. Turcii par să vină cu viteză din spate. Comerciantul turc din clipul de mai jos a găsit o soluţie ingenioasă să câştige mai mult.

20 iul. 2022, 16:46

Un vânzător la tarabă îi fură la cântar pe clienţi printr-o metodă nemaiîntâlnită până acum. Mai exact, tânărul care vinde legume ţine ascunse la spate, într-o mână, mai multe bucăţi din produsul pe care clientul vrea să îl cumpere.

Cum îi fură la cântar pe clienţi un vânzător dintr-o piaţă agroalimentară din Turcia

Apoi, în momentul în care ia punga clientului ca să o cântărească, se întoarce cu spatele, cântarul fiind amplasat strategic. Odată întors cu spatele la client, vânzătorul adaugă în pungă legumele pe care le ascunsese la spate. Teoretic, nu este chiar vorba despre furt întrucât cantitatea de produse din pungă creşte şi ea odată cu preţul.

@yunus04c Pöyle bir pazarcıya denk gelmek istermiydiniz 😂😂#keşfet #keşfetalbunu ♬ orijinal ses – Yunus

Părerile internauţilor care au vizionat clipul de pe TikTok sunt împărţite: în timp ce unii sunt de părere că vânzătorul reuşeşte astfel să vândă mai mult şi, deci, să câştige mai mult, alţii iau în calcul faptul că vânzătorul ar fi peste măsură de generos, astfel încât ar creşte cantitatea de produse în timp ce preţul ar rămâne acelaşi.

Citeste si Sunt fructele şi legumele din piaţă mai sănătoase decât cele din supermarket? Ce spun testele