VIDEO Micii româneşti au ajuns preparat de lux la Trump Tower. Cât costă o porţie din tradiţionalii mititei în miezul New York-ului

patronul celebrului restaurant Taverna Racilor din Timișoara a făcut furori cu un video postat pe TikTok, probabil din vacanţă, în care prezintă meniul unuia dintre restaurantele din celebrul Trump Tower.

06 sept. 2023, 20:34
VIDEO Micii româneşti au ajuns preparat de lux la Trump Tower. Cât costă o porţie din tradiţionalii mititei în miezul New York-ului

Postarea în care apare patronul faimosului restaurant din Timişoara are şi potenţialul de a declanşa un „război” online, având în vedere că acesta spune că micii serviţi la Trump Tower, pe care îi combină cu un pahar de Don Perignon, sunt mai buni decât cei de la Terasa Obor.

Clipul video a adunat rapid mii de vizualizări și comentarii, demonstrând interesul publicului pentru această surpriză culinară. Românii din țară și din diaspora au fost surprinși și bucuroși să afle că micii românești au ajuns într-o locație atât de cunoscută precum Trump Tower.

Însă, una dintre cele mai mari surprize pentru spectatorii videoclipului a fost prețul micilor românești în America, potrivit Stiridiaspora. Potrivit meniului prezentat în filmare, prețul pentru un preparat de mici era de 28 de dolari americani, un cost mult mai mare în comparație cu prețurile din România. Această constatare a lăsat mulți români mirați și a stârnit discuții aprinse în comentariile videoclipului, mulți dintre ei exprimându-și surprinderea față de costul aparent exorbitant.

@tavernaracilortimisoara Mici & Dom perignon = perfect match la #trumphotel ❤️🥂#pescobar #chicago ♬ original sound – tavernaracilortimisoara

Citeşte şi: Reţeta simplă de gogoşari în oţet fără fierbere. Sunt aur curat la mahmureala de sărbători

De-a lungul videoclipului, patronul Taverna Racilor a evidențiat ingredientele și denumirea produsului în meniul Trump Tower, demonstrând astfel autenticitatea și calitatea preparatului. De asemenea, acesta a transmis un mesaj de mândrie pentru români, subliniind importanța promovării culturii și gastronomiei românești în lume.

Descoperirea micilor românești în meniul Trump Tower a devenit rapid un subiect de interes pe rețelele sociale și în comunitatea românească, ilustrând puterea social media de a conecta oamenii și de a împărtăși povești inedite. De-a lungul timpului, astfel de întâmplări au contribuit la promovarea culturii românești și a tradițiilor sale în străinătate, demonstrând că bucataria românească poate să cucerească și cele mai exigente piețe internaționale.

Citeşte şi: Calendarul de toamnă al grădinarului. Ce lucrări se fac în grădină în luna septembrie