VIDEO. Mii de oameni îl felicită pe primarul din Sângeorz-Băi care şi-a abuzat fiica! Fără măşti, toată lumea cântă

Mii de cetăţeni din Sângeorz-Băi s-au adunat în faţa Primăriei, pentru a sărbători victoria lui Traian Ogâgău. Candidatul i-a anunţat pe aceştia că a învins şi cariera politică a lui Daniel Suciu s-a încheiat. Momentul a fost sărbătorit cu artificii şi  muzică populară.

RomaniaTV.net
27 sept. 2020, 19:50
VIDEO. Mii de oameni îl felicită pe primarul din Sângeorz-Băi care şi-a abuzat fiica! Fără măşti, toată lumea cântă

 Deputatul Daniel Suciu, contracandidatul său, a postat pe Facebook: „Da, Sângeorzul a ales. A ales altă cale, dar a ales! Decizia oamenilor este sfântă și nu pot decât să le fiu recunoscător celor ce au crezut în mine și în echipa mea. Vă mulțumesc tuturor și succes învingătorilor. Dumnezeu să vă binecuvinteze! PS – Echipei mele minunate îi voi mulțumi în particular, că merită!”.

Citeşte şi: Fetiţa primarului din Sângeorz este consiliată psihologic! Asistenţii sociali fac verificări şi la școală

Traian Ogâgău, primar al orașului Sângeorz-Băi și candidat pentru un nou mandat, susținut de PNL, nu numai că își umilește fiica, dar a și filmat în timp ce o pedepsește ținând-o dezbrăcată, în genunchi, cu mâinile deasupra capului.

În imagini se poate observa cum bărbatul și-a obligat fiica să stea dezbrăcată, în genunchi, și cu mâinile deasupra capului. Totodată, copila este pusă să repete mai multe propoziții pe care tatăl ei i le spune, scrie antena3.ro.

„Nu mai sunt obraznică și nu mai supăr pe mama și pe tata”, „O să fac exerciții și o să învăț”, „Ce-am făcut astăzi a fost ieșit din comun” sau „Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta”, sunt câteva dintre propozițiile pe care bărbatul o pune pe fetiță să le repete.

Dosar penal pe numele primarului din Sângeorz-Băi

Poliţiştii din Bistriţa-Năsăud au deschis un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului în cazul primarului din Sângeorz-Băi. Edilul şi-a filmat fiica în timp ce o pedepsea, ţinând-o dezbrăcată, în genunchi.