VIDEO Ministrul Agriculturii a intervenit la un accident rutier

Ministrul Agriculturii a dat o mână de ajutor pentru salvarea victimelor unui accident rutier. Oamenii au rămas blocați între fiarele mașinii, iar Adrian Oroș era în zonă, pe drumul E85, unde a avut loc impactul. Oros se afla acolo la o prezentare agricolă, iar în zonă două mașini s-au ciocnit. 

RomaniaTV.net
09 sept. 2020, 09:07

„Ministrul era spre final de vizită, făcea poze cu fermirii după ce a răspuns la întrebările lor şi la un moment dat, la 50 – 60 de metri de locul unde eram, s-a întâmplat un accident, o bubuituruă. Practic, două maşini s-au ciocnit”, a povestit, pentru News.ro.ro, Cosmin Florea, directorul Direcţiei Agricole Buzău.

Citeşte şi: Accident feroviar în Cehia, sunt cel puţin 20 de răniţi. Este al treilea incident pe calea ferată din ultimele două luni

„Ministrul a sărit să ajute, să-l descarcereze pe acel şofer, din fericire era un singur cetăţean în maşină, şoferul”, a mai precizat Florea.

Ulterior au ajuns echipajele de salvare şi poliţiştii. Ministrul Adrian Oros face, miercuri, o vizită de lucru în judeţul Buzău.

Accidentul a avut loc pe DN 2 E 85, în afara localităţii buzoiene Oreavul, şi s-a soldat cu rănirea unei persoane. 

Citeşte şi: Accident grav în Capitală. Mamă şi fiică spulberate pe trecerea de pietoni

Din primele date de la faţa locului, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2 E85, din direcţia Vrancea către Buzău, în afara localităţii Oreavul, o şoferiţă de 34 de ani din Râmnicu Sărat nu ar fi păstrat distanta de siguranţă şi a intrat în coliziune cu autovehiculul care circula înaintea sa şi la volanul căruia se afla un bărbat de 36 de ani din Valcelele.

În urma coliziunii, şoferul de 36 de ani a fost preluat de ambulanţă şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările.

Citeşte şi: Orban, explicaţii despre accidentul lui Lucian Bode. „Demnitarul nu are dreptul să solicite SPP niciun fel de ritm de deplasare”

Conform purtătorului de cuvânt al SJU Buzău, Adriana Bunilă, bărbatul este stabil, urmând a fi investigat medical. Potrivit acestuia, toată lumea s-a întreptat spre locul accidentului, pentru a acorda primul ajutor. În una dintre maşini şoferul rămăsese încarcerat.