Vizită emoţionantă a lui Mihai Neşu în tabăra FCSB înainte meciului de Cupa României cu FC Bihor

FCSB va juca, în deplasare, împotriva celor de la FC Bihor Oradea, în prima etapă a grupelor din Cupa României, iar jucătorii şi staff-ul vicecampioanei au primit o vizită neaşteptată din partea lui Mihai Neşu.

27 sept. 2023, 09:44
Vizită emoţionantă a lui Mihai Neşu în tabăra FCSB înainte meciului de Cupa României cu FC Bihor

Alături de elevii lui Elias Charalambous (43 de ani) s-a aflat și Mihai Neșu, fostul fotbalist al echipei lui Gigi Becali, care și-a stabilit domiciliul în orașul Oradea. Acesta a fost acompaniat de președintele Consiliului de Administrație al celor de la FCSB, Mihai Stoica.

La antrenamentul oficial dinaintea partidei cu FC Bihor, care a avut loc pe stadionul Universității din Oradea, jucătorii celor de la FCSB au fost încurajați şi de mai mulți suporteri ai echipei vicecampioane, potrivit Digisport.

Viaţa lui Neşu s-a schimbat ireversibil în urmă cu 12 ani, când, în timul unui antrenament al lui FC Utrecht, a suferit o fractură a unei vertebre şi a rămas imobilizat într-un scaun cu rotile.

De atunci, după ce a trecut printr-o recuperare dificilă, Neşu şi-a dedicat toate eforturile construcţiei unui centru de recuperare pentru copii.

Lucrările la Complexului de recuperare Sfântul Nectarie din Oradea, adresat persoanelor cu dizabilităţi neuromotorii şi construit de Fundaţia Mihai Neşu, se apropie de final.

Citeşte şi: Gigi Becali, mesaj în miez de noapte către Florin Talpan: ”M-a pus diavolul să râd de el. Noapte bună, vise plăcute, puricii să te sărute”

Peste 100 de copii vin zilnic la centrul care funcţionează fără întrerupere din 2015. Acesta este într-o continuă extindere, iar Mihai Neşu este nelipsit de pe şantier.

În prezent se lucrează la clădirea cazării, care cuprinde cinci case cu câte trei camere fiecare. S-a ajuns la stadiul finisajelor.

„Momentan poate ca e greu sa ghiciți specificul fiecărei case, dar va spunem de pe acum ca 4 din case vor reprezenta fiecare câte un anotimp. Ne-am ales aceasta tema pentru ca beneficiarii fundatiei vin des si pe termen lung la noi și am vrea ca experienta lor sa fie variata si din acest punct de vedere și sa vadă mereu ceva nou.

Asa cum știți etapa finisajelor este destul de costisitoare, asa ca va rugam in masura in care puteți sa faceți o donație online aici https://mihainesu.shopia.ro/ sau sa trimiteți un sms, in valoare de 2 euro lunar, cu textul CRED la 8844.

Cu ajutorul vostru incercam sa oferim o viata mai buna și mai frumoasă persoanelor cu dizabilități din România!”, a anunţat Mihai Neşu, în urmă cu o lună, pe contul de Facebook al fundaţiei care îi poartă numele.

Citeşte şi: Simona Halep împlineşte 32 de ani. Cel mai aşteptat cadou pentru campioana noastră