VIDEO: Momentul șocant în care un balcon plin cu oameni se prăbușește peste un teren cu stânci

Mai mulți petrecăreți, dintr-o casă din Malibu, au trăit momente de groază, când un balcon al casei în care se aflau s-a prăbușit în gol, câțiva metri, peste un teren cu stânci.

11 mai 2021, 17:57
VIDEO: Momentul șocant în care un balcon plin cu oameni se prăbușește peste un teren cu stânci

Mai multe persoane, care petreceau într-o casă din Malibu, au trecut prin clipe de coșmar, când un balcon al casei unde se distrau s-a prăbușit brusc, iar oamenii au căzut câțiva metri în gol peste un teren cu stânci.

Filmarea surprinsă de camerele de supraveghere arată momentul de-a dreptul șocant când o petrecere de vis se transformă într-un moment terifiant, mulțimea de oameni țipă îngrozită, în timp ce balconul pe care se află, se prăbușește, iar oamenii cad în gol peste terenul plin cu stânci.

În urma acestui accident groaznic, mai multe persoane au fost rănite, dintre care două se află în stare gravă, cu toate acestea, potrivit surselor locale, este un adevărat miracol că toate persoanele implicate sunt încă în viață, având în vedere că incidentul a avut loc într-o zonă cu stânci, extrem de periculoasă.

Pompierii ajunși la fața locului au constatat că aproximativ 15 persoane se aflau pe balcon la momentul prăbușirii, relatează DIGI24.

„Am auzit un zgomot teribil și i-am văzut pe cei mai buni prieteni și pe prietena mea căzând peste 4 metri, pe stânci. Balconul a cedat pur și simplu. Ar fi putut fi mult mai rău, dar este și-așa destul de grav”, a afirmat unul dintre martori.

Cauza incredibilă pentru care balconul s-a prăbușit

Autoritățile care au evaluat mai apoi casa, au concluzionat că imobilul nu este locuibil, iar victimele au de gând să-l dea în judecată pe proprietar.

Tinerii implicați în accident au suferit mai multe traumatisme în zona membrelor inferioare, și cel puțin una a fost rănită în zona craniană. Cu toate acestea, se pare că tinerii petrecăreți au încălcat restricțiile cu privire la adunările care depășesc un anumit număr de persoane.

Proprietarul casei susține că tinerii i-au spus inițial că doar 6 persoane vor fi prezente, însă în timpul petrecerii, proprietarul a fost informat de o vecină, că în casă se află peste 30 de persoane.