VIDEO: O vedetă din România l-a provocat pe Jean-Claude Van Damme la bătaie. Celebrul actor ar putea reveni în România

Jean-Claude Van Damme ar putea să revină în România. Un român celebru l-a provocat să urce în ring, pentru o luptă până la sânge.

02 oct. 2022, 20:03
VIDEO: O vedetă din România l-a provocat pe Jean-Claude Van Damme la bătaie. Celebrul actor ar putea reveni în România

Costel Pripas, cunoscut publicului larg drept „Fachirul din Periș”, și-a invitat idolul din copilărie la o luptă „parte-n parte”. După ce l-a demolat încă o dată pe Perversu’, este pregătit să treacă la nivelul următor.

Fachiru’ vrea ca meciul să se desfășoare în cușcă, pe reguli de MMA – arte marțiale mixte.

„Dorința mea, dacă ar fi să o spun și să fiu corect, ar fi să mă bat cu Jean-Claude Van Damme. Asta e dorința mea, nu știu… Dacă domnul Sebastian (n.r. – organizator al galei), poți să mi-l aduci pe Van Damme, mă bat cu el. Până atunci, poți să-mi dai unul din țară, Iancu (n.r. – Sterp), Moroșanu (n.r. – Cătălin), habar n-am cine. 

(…) Vreau ceva pentru calibrul meu, să mă doară, cum ar veni. Jean-Claude Van Dame, come on in Romania! Am ceva cu Van Dame! Dacă e să fie cineva din România, foaie verde și-o lalea, Iancu este viața mea!”, a declarat Fachirul din Periș, în prezența frumoasei Simona Hapciuc.

Fachiru’ din Periș s-a arătat dezamăgit de evoluția adversarului său, care a fost prea moale. Perversu’ a fost făcut KO în prima rundă.

„Țin să-i mulțumesc pentru că a venit să se bată cu mine! S-a antrenat doar pentru a bate un stâlp cu mâna, ceea ce nu se poate! Nu este un om rău, îi mulțumesc și-i spun la mulți ani copilului său, pentru că e ziua lui. Să fie sănătoși!”, a mai punctat Fachiru’.

 

Van Damme, îndrăgostit de România

 

În ultimii ani, Jean-Claude Van Damme a făcut mai multe vizite în România. Celebrul actor a fost implicat în diverse proiecte artistice, contracte de publicitate, dar are și prieteni în țară. Cunoaște bine țara noastră, dar mici sunt șansele ca acesta să și accepte provocarea Fachirului din Periș.

Superstarul din „Bloodsport” și multe alte producții americane nu s-a mai bătut de mult timp în meciuri oficiale. În plus, în octombrie va împlini 62 de ani, iar suma pe care ar cere-o pentru o confruntare ar fi mult prea mare.