VIDEO: Primele imagini de la accidentul lui Culiță Sterp. Manelistul conducea beat

Au apărut primele imagini de la accidentul rutier provocat de către manelistul Culiță Sterp, miercuri noaptea.

17 nov. 2022, 10:58
VIDEO: Primele imagini de la accidentul lui Culiță Sterp. Manelistul conducea beat

Cântărețul a fost prins beat la volan. Fostul concurent de la „Survivor” s-a ales cu dosar penal.

În imagini se poate observa că manelistul a trecut în viteză prin intersecție, fără a acorda prioritate. El a fugit de la locul accidentului.

Accidentul lui Culiță Sterp. Context

 

Culiță Sterp a provocat un grav accident noaptea trecută în Cluj, după ce a condus sub influența alcoolului. Acesta avea o alcoolemie de 0,41 miligrame per litru. Cântărețul a părăsit locul accidentului.

Celălat participant la trafic, accidentat de Culiță Sterp a fost rănit și transportat la spital în stare stabilă. La fața locului a intervenit Detașamentul 1 de pompieri Cluj-Napoca cu o autospecială de stingere și descarcerare și un echipaj de terapie intensivă mobilă (ambulanță SMURD). Nu s-au impus manevre de descarcerare.

„După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto de 30 de ani nu ar fi rămas în zona respectivă, fiind ulterior identificat de polițiști. Aparatul de etilotest a indicat concentrație de 0,41 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat”, au transmis polițiștii.

 

Ce riscă să pățească manelistul Culiță Sterp, prins beat la volan

 

Manelistul din „noul val” va rămâne fără permis de conducere, va primi o amendă care va reprezenta 9-20 puncte de penalizare și riscă o condamnare la închisoare cu 2-7 ani.