VIDEO Primele incidente înainte de marele derby Steaua-Dinamo! Suporterii s-au încăierat în preajma stadionului din Ghencea. Jandarmii au intervenit prompt

Jandarmeria Bucureşti a anunţat, marţi, că a intervenit după ce, în zona stadionului Steaua, un grup de 10-15 suporteri ai echipei Steaua a intrat în conflict cu un grup de aproximativ 40 de suporteri dinamovişti, veniţi pentru amenajarea coregrafiei în stadion.

18 apr. 2023, 14:33
VIDEO Primele incidente înainte de marele derby Steaua-Dinamo! Suporterii s-au încăierat în preajma stadionului din Ghencea. Jandarmii au intervenit prompt

Potrivit sursei citate, jandarmii prezenţi în zona stadionului Steaua au intervenit prompt şi au reuşit să stopeze incidentul petrecut la ora 12.30.

În urma incidentului, mai multe persoane au fost identificate, reţinute şi conduse la secţiile de poliţie pentru luarea măsurilor legale.

De asemenea, asupra acestora au fost găsite mai multe materiale pirotehnice.

Înaintea incidentelor, dinamoviștii prezenți la stadionul din Ghencea au scandau provocator la adresa rivalilor. În acest timp, câteva zeci de ultrași din Peluza Sud Steaua erau la arena din „Ștefan cel Mare”, fosta casă a dinamoviștilor, pentru a-și provoca rivalii.

SUD Steaua in Stefan cel Mare

Meciul Steaua – Dinamo, din etapa a IV-a a play-off-ului Ligii a II-a, are loc marți, de la ora 19.00, pe Stadionul Steaua.

Steaua și Dinamo joacă astăzi în cel mai așteptat meci din play-off-ul Ligii a doua.

Citește și: Cine va fi viitorul patron al lui FCSB. Gigi Becali a decis cui lasă echipa şi afacerile: „E fată deşteaptă, a învăţat şi carte!”

Partida începe de la ora 19.00 și va fi transmisă în direct pe DigiSport, PrimaSport și OrangeSport. Cei din afara țării pot urmări meciul pe FRF TV. Înaintea meciului de azi, Steaua e pe locul doi, cu 44 de puncte, iar Dinamo e pe patru, cu 38 de puncte.

Pentru prima dată, stadionul Ghencea s-ar putea umple la un meci jucat de Steaua. După ce au primit speranța că ar putea promova, datorită unei legi inițiată de Vasile Dâncu, roș-albaștrii au început să cumpere bilete pentru meciul cu Dinamo din această seară.

Luni seară, suporterii Stelei au fost în Ghencea pentru a le transmite mesajul de încurajare înaintea partidei.

Și oaspeții și-au anunțat prezența masiv și au cumpărat bilete și la Tribuna a doua din Ghencea.

La meci sunt așteptați până la 24.000 de spectatori. Capacitatea stadionului este de aproximativ 30.000 de locuri, dar 6.000 dintre acestea vor fi libere și vor servi drept zonă tampon între fanii celor două formații.

Citește și: Tatăl Simonei Halep aruncă bomba în scandalul de dopaj. Este informaţia momentului: „Atunci a fost stabilit!”