VIDEO Reacţia ironică a lui Victor Ciutacu după ce i-a fost raportat un video cu peste 1 milion de vizualizări: „Dacă ştiam, o dădeam dracului de muncă”

Jurnalistul Victor Ciutacu, realizatorul emisiunii de prime time Punctul Culminant, de la România TV, a fost surprins să descopere că un video postat anul trecut, de la nunta lui George Simion cu Ilinca, a fost raportat de utilizatori.

28 feb. 2023, 10:42
VIDEO Reacţia ironică a lui Victor Ciutacu după ce i-a fost raportat un video cu peste 1 milion de vizualizări: „Dacă ştiam, o dădeam dracului de muncă”

Videoul postat de Ciutacu surprinde momentul când George Simion şi aleasa inimii sale, Ilinca, se ţin de mână şi se îndreaptă spre altar, iar motivul pentru care a fost raportat a fost dezvăluit chiar de jurnalist, care a tratat situaţia cu umorul caracteristic.

„Cotrobăiam azi prin setările contului de TikTok și am constatat că mi-a raportat cineva un filmuleț de un milion de vizualizări pe motiv că ar fi o plasare de produse nerecunoscută. Produsele erau, ca să fiu clar, Ilinca Simion și George Simion, iar cele câteva zeci de secunde erau cu ei doi de mână, ducându-se către altar. Deci cumva părea că i-am scos la produs în beneficiu propriu și nu anunțat la stăpânire. Nu știam că am abilități d-astea de pește, că o dădeam dracului de muncă. Dacă era bună, o luau boierii…

UPDATE: Hai că am găsit, într-un târziu, plasarea de produse”, a scris Victor Ciutacu pe pagina sa de Facebook.

@victorciutacu #maciuca #nuntaanului😍🥂❤ #georgesimion @George Simion @Ilinca Munteanu #aur ♬ original sound – victorciutacu

Cel mai probabil, „plasarea de produse” văzută de utilizatorii care au raportat materialul video se referă la un panou publicitar al unei podgorii de vinuri, care este vizibil pentru aproximativ o secundă, în timp ce filmarea trece pe langă el, urmărindu-i pe cei doi miri.

Citeşte şi: Marcela Fota, distrusă de moartea fratelui său: „Mi-au spus că din cauza mea s-a sinucis“