Robert Negoiță tună și fulgeră! Primarul Sectorului 3 acuză un nou sabotaj și a depus plângere la poliție. ”Mai mulţi oameni răi, ticăloşi, au pus soluţie la rădăcina copacilor”

Ghinioanele se țin lanț de Robert Negoiță. După ce primarul general, Nicușor Dan, i-a scos palmierii plantați în Piața Unirii, primarul Sectorului 3 acuză un nou sabotaj.

17 mai 2023, 12:06
Robert Negoiță tună și fulgeră! Primarul Sectorului 3 acuză un nou sabotaj și a depus plângere la poliție. ”Mai mulţi oameni răi, ticăloşi, au pus soluţie la rădăcina copacilor”
Robert Negoiță tună și fulgeră! Primarul Sectorului 3 acuză un nou sabotaj și a depus plângere la poliție

Primarul Sectorului 3 acuză un nou sabotaj și a depus plângere la poliție. Edilul a anunțat miercuri că a depus mai multe plângeri la poliţie privind o soluţie pusă la rădăcina copacilor de pe strada Nicolae Teclu şi că a luat mostră pentru a fi analizată la laborator.

Citește și Robert Negoiţă – şi fără palmieri, şi fără permis. Primarul sectorului 3, prins pe contrasens

Primarul Sectorului 3 acuză un nou sabotaj și a depus plângere la poliție.

„Am primit un telefon că aici, pe Nicolae Teclu, unde am plantat acest aliniament de copaci (…), un om rău sau mai mulţi oameni răi, ticăloşi, au pus soluţie la rădăcina copacilor (…). Am luat mostră să ducem la laborator. Am făcut plângeri la poliţie, (…) suspectăm că mâini criminale nu au altă treabă decât să distrugă munca noastră, să facă rău copacilor. Am văzut în oraş neobişnuit de mulţi copaci, copaci mari, copaci sănătoşi. Peste noapte, adică acum, în primăvară, constatăm că au murit. Specialiştii ne spun că este ceva în neregulă”, a declarat Robert Negoiţă, miercuri, într-un clip video postat pe pagina sa de Facebook.

 Nicușor Dan defrișează palmierii lui Robert Negoiță abia plantați în Piața Unirii

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, a scos palmierii puși de Robert Negoiță în Piața Unirii din București fiindcă lucrarea este una „ilegală”.

Primăria Capitalei a transmis, printr-un comunicat, că a cerut Administrației Lacuri, Parcuri și Agrement București (ALPAB) să scoată palmierii de la Piața Unirii începând cu ora 13, „fără să-i vătămeze”. Găturile rămase vor fi umplute cu pământ pentru ca terenul să fie adus la același nivel.

„În cursul zilei de sâmbătă, 13 mai a.c., din dispoziția primarului general, Poliția Locală a sistat acțiunea de plantare a palmierilor. Această acțiune se desfășura ilegal, fără aviz de la administratorul drumului (Administrația Străzilor București)”, precizează Primăria Capitalei.

Viceprimarul Capitalei, Horia Tomescu, a vizitat luni zona de la Unirii unde Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, a plantat palmieri. „Centrul Capitalei nu e nici Dubai și nici grădina cu maimuțe a primarului Negoiță”, a spus viceprimarul Horia Tomescu.

„Robert Negoiță a făcut lucrări ilegale. Am venit la fața locului pentru a găsi o soluție ca să aducem terenul la starea inițială”, a declarat Horia Tomescu, care a precizat că palmierii vor fi scoși în cursul zilei de luni.

Viceprimarul a mai spus că Negoiță profita de legislația încurcată ca să facă astfel de schimbări în centrul Capitalei.

„De prea mult timp primarul Negoiță profită de faptul că legislația este încurcată și continuă să facă amenajări aici. Centrul Capitalei nu e nici Dubai și nici grădina cu maimuțe a primarului Negoiță. Încercăm să oprim invazia kitsch-ului primarului Negoiță”, a mai spus viceprimarul Tomescu.

Citește și Răzbunare ca în junglă! Nicușor Dan defrișează palmierii lui Robert Negoiță abia plantați în Piața Unirii. „Centrul Capitalei nu e nici Dubai și nici grădina cu maimuțe”