VIDEO Românii au talent 2024. Aniela Ravineală a descreţit frunţile juraţilor cu un număr de stand-up. Acum 5 ani, a stat o lună în comă profundă după un accident

Aniela Ravineală de la Românii au Talent 2024 are 13 ani, este elevă, și locuiește în satul Mereni din Republica Moldova.

08 mart. 2024, 22:37
VIDEO Românii au talent 2024. Aniela Ravineală a descreţit frunţile juraţilor cu un număr de stand-up. Acum 5 ani, a stat o lună în comă profundă după un accident

Concurenta de 13 ani, Aniela Ravineală, i-a făcut pe jurați să râdă în hohote cu numărul ei de stand-up. Concurenta este pasionată de muzică și actorie, astfel că în prezent face canto, pian și studiază tehnicile teatrale. Nu este pentru prima dată când vine la emisiunea de talente, având în vedere că în ultimii patru ani a fost prezentă la audiții. Deși în trecut nu a avut prea mare succes, aceasta nu s-a lăsat demoralizată și nu a renunțat nicio secundă la visul ei.

„Fenomenul cred că înseamnă ceva uimitor, care nu prea s-a mai văzut nicăieri sau ceva care este extravagant. Acesta este al patrulea an în care vin la audiții. Poate aș putea fi un fenomen.”, a spus adolescenta, înainte să urce pe scena Românii au Talent 2024.

Românii au talent 8 martie 2024. Concurenta care este convinsă că este reîncarnarea lui Eminescu l-a cucerit pe Moisescu. Bobonete: „E vrăjit! E prins Andi, mă! E fiartă pe tine, mă!”

Se pare că una dintre cele mai mari iubiri ale sale este aceea pentru stand-up comedy, astfel că în fața juraților concurenta a venit pregătită cu un număr special, scris chiar de ea. În ciuda faptului că reușește de fiecare dată să aducă zâmbete pe chipurile oamenilor, povestea Anielei este una de-a dreptul emoționantă.

Ei bine, în urmă cu cinci ani, copila a fost lovită de o mașină, iar în urma impactului starea ei de sănătate a fost extrem de gravă. Timp de o lună, medicii au fost rezervați în privința sa, iar recuperarea părea extrem de complicată, mai ales că i-a fost afectat centrul vorbirii. Cu toate acestea, Aniela a fost foarte puternică și a reușit, ca printr-o minune, să își revină.

„A trecut printr-o mare cumpănă acum 5 ani, a fost lovită de o mașină, a intrat în comă și nu a mai vorbit timp de o lună. I-a fost grav afectat centrul vorbirii. Cu un prognostic medical rezervat, recuperarea Anielei a însemnat o minune.”, a spus Pavel Bartoș, prezentatorul emisiunii, despre concurenta de 13 ani din Republica Moldova.

Aniela Ravineală, în timpul momentului susținut pe scena Românii au Talent 2024

Aniela Ravineală a primit patru de „DA” la Românii au Talent, sezonul 14

Încă de când a urcat pe scenă, Aniela a impresionat pe toată lumea cu frumusețea și zâmbetul ei. Jurații au așteptat cu nerăbdare să vadă momentul prezentat de concurentă, însă așteptarea s-a dovedit a fi una meritată. Deși are doar 13 ani, concurenta a reușit să cucerească publicul cu numărul său de stand-up, exact așa cum marii comedianți din țară o fac.

Cu o atitudine încrezătoare și un zâmbet larg pe față, aceasta și-a prezentat momentul pe scenă, iar jurații au râs în hohote. Mai mult decât atât, vedetele de la masa juriului au avut numai cuvinte de laudă la adresa fetei și i-au oferit patru de „DA”.

 

Jurații de la Românii au Talent, după numărul susținut de Aniela Ravineală

Totodată, Mihai Bobonete ținut, în mod special, să o felicite pe adolescentă și să o încurajeze să meargă pe drumul unei cariere în actorie. Se pare că momentul realizat de Aniela a fost unul de excepție, iar acest lucru a fost confirmat chiar de îndrăgitul actor de comedie.

Mai mult decât atât, juratul a precizat în fața tuturor că ceea ce a făcut Aniela este foarte greu, motiv pentru care nu foarte mulți au curajul să urce pe o scenă atât de mare și să prezinte un asemenea număr. De altfel, la final, Bobonete a îmbrățișat-o pe concurentă și a felicitat-o pentru tot ce face, la o vârstă atât de fragedă.

„Aniela, este foarte greu să faci lumea să râdă, să fii singură, tu cu un microfon, să spui glume, să faci lumea să râdă este unul dintre cele mai grele procese care se poate întâmpla pe planetă.

Românii au talent, 8 martie. Rebeca Rizea, fetița cu timbrul regretatei Mădălina Manole, a impresionat jurații și publicul până la lacrimi

Să faci omul să râdă, să îl faci să uite de toate problemele pe care le are în momentul ăla este mega greu. Ce curaj ai tu, nu au restul comedianților din România. Și nu vreau să mi-o ia în nume de rău niciunul pentru că printre ei am și prieteni.

Niciunul dintre ei nu au avut curaj să vină pe scena Românii au Talent și s-au complăcut să meargă la emisiuni, unde erau tot comedianți în juriu, și niciunul nu aveau curajul să spună: nu ți-a ieșit. Ceea ce ai făcut tu acum este mega curaj, fetițo. Deci ai venit din Republică cu un text scris de tine, care este foarte amuzant pentru nivelul tău, pentru 13 ani, iar eu cred că tu poți să faci de acum încolo carieră din asta. Ai tot ceea ce îți trebuie.”, a precizat Mihai Bobonete, după numărul susținut de Aniela, pe scena Românii au Talent 2024.