VIDEO! Șerban Huidu, declarație șocantă despre accidentul rutier în care a omorât trei oameni! „Eu la tribunal am pledat vinovat! M-am gândit bine dacă pot să merg mai departe sau nu!”

Șerban Huidu a făcut dezvăluiri neașteptate despre experiențele prin care a trecut în ultimii ani și cum i-au afectat viața.

25 ian. 2023, 12:41
VIDEO! Șerban Huidu, declarație șocantă despre accidentul rutier în care a omorât trei oameni! „Eu la tribunal am pledat vinovat! M-am gândit bine dacă pot să merg mai departe sau nu!”

Șerban Huidu a povestit și despre accidentul rutier în care a omorât trei oameni. Fostul prezentator de la „Cronica Cârotașilor” a rămas cu adevărate traume în urma acelui episod, mai ales că mulți cunoscuți l-au considerat vinovat pentru viețile curmate în octombrie 2011 în Timișu de Sus, județul Brașov.

Citește și Daniel Buzdugan nu a vrut sub nicio formă să lucreze cu Șerban Huidu. Ce s-a întâmplat, în trecut, între ei. Întâmplarea de care nu știau mulți

Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Șerban Huidu a fost pus în situații dificile și a fost nevoit să răspundă la cele mai incomode întrebări ale jurnalistei.

Denise Rifai: Cât de ușor vă ieșiți din fire?

Șerban Huidu: Decât un AVC e mai bine o exprimare liberă.

Denise Rifai: Veți rămâne cârcotaș pe viață?

Șerban Huidu: Accidentele mele m-au făcut, poate, să nu mai fiu atât de incisiv.

Denise Rifai: V-ați revenit total după accident?

Șerban Huidu: Cred că m-am recuperat cât am putut.

Denise Rifai: Cât de tare doare judecata oamenilor?

Șerban Huidu: La tribunal eu nu am pledat nevinovat. Eu am pledat vinovat.

Denise Rifai: I-ați înțeles pe jurnaliști?

Șerban Huidu: Altfel nu eram aici, dacă nu îi înțelegeam. Cred că eram pe undeva pe câmpii.

Denise Rifai: Ați simțit vreodată că nu veți mai putea ieși la liman?

Șerban Huidu: Mai ales după accidentele mele a fost o situație în care m-am gândit bine dacă pot să merg mai departe sau nu.

Citește și De ce nu mai apare Şerban Huidu la TV. Fostul „cârcotaş” rupe tăcerea: „În momentul în care lucrezi cu oameni nu îți merge!”

Șerban Huidu a primit o pedeapsă de patru ani de închisoare cu suspendare și interdicția de a se urca la volan în următorii șase ani, după ce, în 2011, a provocat un accident de circulație în care au murit trei oameni nevinovați.