VIDEO Tânără agresată sexual şi aruncată din autobuz în Piteşti. Poliţia cere ajutorul cetăţenilor pentru a identifica suspectul

Un tânăr este căutat de polițiști după ce ar fi atins o fată în zona intimă, iar apoi a împins-o din autobuz. Polițiștii argeșeni cer sprijinul cetățenilor din Piteşti pentru identificarea celor implicați.

01 mart. 2024, 11:56
VIDEO Tânără agresată sexual şi aruncată din autobuz în Piteşti. Poliţia cere ajutorul cetăţenilor pentru a identifica suspectul

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești fac cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de agresiune sexuală și loviri sau alte violențe, în care este necesar sprijinul cetățenilor pentru stabilirea identității celor implicați.

Polițiștii fac verificări pentru identificarea unui tânăr care duminică, 21 ianuarie, în jurul orei 14:00, ar fi atins o tânără în zone intime, în timp ce se afla în zona unei stații pentru mijloace de transport în comun de pe bld. Petrochimiștilor din municipiul Pitești.

S-au urcat cu toții în mijlocul de transport în comun, iar când fata i-a cerut explicații pentru ce a făcut, spunându-i că va anunța poliția, bărbatul a împins-o din autobuz, determinând căderea acesteia, spre amuzamentul prietenilor tânărului agresor.

Tras la răspundere de celelalte persoane din autovehicul, bărbatul își justifică fapta spunând nonșalant: „Păi vine să dea în mine! Nu i-am făcut nimic!”, după care coboară din mijlocul de transport în comun.

Incidentul s-a petrecut în data de 21 ianuarie 2024, în jurul orei 14:00, fiind filmat de camerele video din autobuz. Tânăra a sesizat organele de poliție, care efectuează de atunci cercetări în cauză.

Citeşte şi: Un pacient periculos a evadat din spitalul de psihiatrie de la Săpoca. UPDATE: Bărbatul a fost prins într-o casă părăsită din apropierea spitalului

Potrivit Adevarul, Biroul de Investigații Criminale Pitești a deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de agresiune sexuală și loviri sau alte violențe, în care este necesar sprijinul cetățenilor pentru stabilirea identității celor implicați.

Piteşti

Deși au fost efectuate verificări în imediata proximitate a locului faptei, precum și la liceele din zonă, împrejurări în care cei în cauză aveau posibilitatea de a lua la cunoștință că se efectuează verificări pentru clarificarea situației de fapt, tinerii implicați nu s-au prezentat la sediul poliției.

„Rugăm persoanele care pot da relații cu privire la tânărul în cauză sau despre ceilalți tineri care apar în imagini, să contacteze polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești, la numărul de telefon 0248 607 009”, a transmis IPJ Argeș.

Citeşte şi: EXCLUSIV| Dana Budeanu demască rețeaua mafiotă care pune în pericol tânăra generație. ”Nici președintele României nu va putea lupta cu criminalii”