VIDEO: Victor Ciutacu, verdict în scandalul „Gheboasă la Untold”

Victor Ciutacu intervine în scandalul declanșat în weekend, cu privire la momentul controversat oferit de cântărețul Gheboasă, la Untold. În opinia jurnalistului, invitatul de la festival are doar de câștigat, pe fondul mediatizării. 

07 aug. 2023, 11:29
VIDEO: Victor Ciutacu, verdict în scandalul „Gheboasă la Untold”

Victor Ciutacu e de părere că Gheboasă va mări onorariul pentru a cânta la diverse evenimente, pe fondul promovării negative.

„Și reclama negativă, tot reclamă e”, crede prezentatorul România TV, care și-a exprimat punctul de vedere prin intermediul unei postări pe Facebook.

Marele rezultat al indignării colective pe trepărul Gheboasă va fi supraviralizarea lui. Urmarea imediată va fi creșterea tarifului per cântare și, pe cale de consecință, a încasărilor cantautorului”, a declarat Victor Ciutacu, pe Facebook.

Iată versurile lui Gheboasă, care au inflamat opinia publică:

„Dă-i țiganca,

Rupe-i banca.

O, ce țigancă frumoasă,

Cum dă din g****ă,

Filme de groază,

Este jegoasă.”

Cine este, de fapt, Gheboasă

 

Gheboasă și-a deschis sufletul despre copilăria sa, care nu a fost deloc una ușoară. Cât timp tatăl a fost închis, mama lui nu a vrut să audă de el.

„Când eram mai mic, tatăl meu nu a putut să mă ia. Era arestat, iar mama mea nu mă voia. Asta e tot ce știu eu. Bunicii mei mi-au zis. Eu nu am ținut legătura cu mama, pentru că m-a urât toată viața. Ea nu m-a vrut niciodată și cumva nici eu nu am vrut-o pe ea. Nu m-a dat la întors, nu am suferit foarte tare, pentru că atunci când am crescut l-am avut pe tata și bunicii m-au ținut strâns la piept.

Mama, când ne întâlneam pe stradă, mă înjura. Tatăl meu a făcut tot posibilul să mă ia. Eu am fost în plasament la o familie 5-6 ani de zile, care m-au botezat. După 6 ani, tata s-a eliberat și a făcut tot posibilul, pe cale legală, prin instanță să mă ia (…)”, a declarat Gheboasă.

VEZI AICI povestea integrală a lui Gheboasă.