Video! Victoria e aproape! Soldații ucraineni dansează pe front pe melodii în limba română ca sa uite de razboi! “La nunta asta” e melodia pe care ei se distrează dar și toți românii o știu

Soldații ucraineni au fost surprinși în timp ce se distrează pe frontul de luptă, semn că victoria e tot mai aproape. Îmbrăcați în uniforme, soldații au dansat și au ''executat'' coregrafii pe melodii din Republica Moldova.

29 nov. 2022, 08:50
Video! Victoria e aproape! Soldații ucraineni dansează pe front pe melodii în limba română ca sa uite de razboi! “La nunta asta” e melodia pe care ei se distrează dar și toți românii o știu

Soldații ucraineni se distrează și dansează pe muzică moldovenească, melodii care răsună la multe dintre petrecerile din Republica Moldova, dar și peste hotare, potrivit știri.md.

Imaginile apărute pe rețelele de socializare au devenit imediat virale. Soldații ucraineni dansează, într-o pauză de la luptele grele pe care le dau pentru apărarea integrității teritoriale a Ucrainei, pe muzică interpretată la multe dintre petrecerile din stânga Prutului.

Citiți și: Orice pentru Volodimir Zelenski: SUA, gata să trimită o armă de ultimă generație, în Ucraina

Nu este prima dată când soldații lui Zelenski dansează din mijlocul infernului. Spre exemplu, Anatoly Ștefan, un soldat ucrainean, a devenit celebru pe TikTok, după ce a postat imagini în timp ce dansa pentru a îi arăta fetiței sale că este în viață.

Anatoly și colegii săi s-au filmat pe front în timp ce dansau pe melodia „Smells like teen spirit” de la trupa Nirvana, acesta fiind unul din cele mai urmărite clipuri postate de el.

@alexhook2303 #🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦 #🇺🇦🇺🇦🇺🇦💙💛 #Топ #Рек #украинатикток #славаукраїні #Армия #ООС ♬ Smells Like Teen Spirit – Nirvana

@alexhook2303 #🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦 #🇺🇦🇺🇦🇺🇦💙💛 #война #Рек #Топ #ЗСУ #славаукраїні #украинатикток #Армия ♬ son original – Tik Toker

Armata lui Volodomir Zelenski are motive de bucurie, mai ales că SUA investește masiv în Ucraina, pentru a putea continua războiul împotriva Rusiei. Partidul Democrat și Joe Biden au în plan să expedieze o nouă armă, care ar putea face ravagii.

Printre acestea, bombe de precizie, de mici dimensiuni, care ar putea permite armatei lui Volodimir Zelenski să lovească puternic, în spatele liniilor rusești.

Președintele Ucrainei a declarat că rușii continuă să atace regiunea Herson și au tras de 258 de ori asupra a 30 de localități în ultima săptămână, potrivit Kyiv Independent.

Atacurile rusești asupra regiunii Herson s-au intensificat la începutul lunii noiembrie, de când Ucraina a eliberat capitala regională și alte zone de pe malul vestic al râului Nipru.

Citiți și: Noi bombardamente devastatoare, Ucraina lăsată în bezna. Au sunat iar sirenele de război, oamenii petrec noaptea în buncăre reci