VIDEO Viralul sfârşitului de an. Concert cu spectatori imaginari la Târgul de Crăciun din Calafat: „Hai să aplaudăm mai tare, foarte bine!”

Un spectacol la târgul de Crăciun de la Calafat nu a avut parte de spectatori, dar în spaţiul virtual bate cu siguranţă recorduri în acest sfârşit de an.

11 dec. 2022, 18:29
VIDEO Viralul sfârşitului de an. Concert cu spectatori imaginari la Târgul de Crăciun din Calafat: „Hai să aplaudăm mai tare, foarte bine!”

O artistă care a susţinut un concert fără spectatori la Târgul de Crăciun din Calafat a devenit virală pe reţelele sociale, după ce, în timpul show-ului, îi îndemna pe oameni să ridice mâinile în aer.

Cât costă să-ţi faci o fotografie cu Moş Crăciun în marile târguri ale României
Atraşi de îndemnurile cântăreţei, câţiva oameni care se aflau în zonă s-au apropiat şi au început să filmeze scenele amuzante.

Pe imagini se poate observa cum nimeni nu se află la Târgul de Crăciun din Calafat, cu atât mai puţin în zona scenei pe care tânăra artistă performa. Curios este şi faptul că, în timpul show-ului, artista se poate auzi în timp ce îi îndeamnă pe oameni să ridice mâinile în aer şi să facă atmosferă.

Prețurile de la Târgul de Crăciun din Cluj l-au lăsat cu gura căscată pe un afacerist din București. Câti bani a scos din buzunar pentru un langoș cu brânză
Clipurile video, postate pe reţelele sociale, au devenit în scurt timp virale, iar comentariile nu au întârziat să apară: „O dedicaţie pentru prietenii mei imaginari!”.

Târgul de Crăciun din Craiova, pe locul al treilea într-un top european, înaintea celui de la Viena

Târgul de Crăciun din municipiul Craiova este, în schimb, pe locul al treilea în topul celor mai frumoase târguri organizate în Europa, clasament realizat de site-ul specializat europeanbestdestinations.com şi prezentat joi după-amiază. Potrivit clasamentul, primul loc a fost adjudecat de Budapesta, cel de-al doilea de oraşul Gdańsk din Polonia, iar pe locul al patrulea s-a clasat Viena.

„Măcar suntem răzbunaţi, noi, românii, că suntem înaintea Austriei, astăzi. Realmente este o surpriză şi faptul că suntem înaintea Vienei cred că astăzi, pentru români, este o bucurie foarte mare”, a declarat primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, imediat după aflarea rezultatului, la ora 17.00.

Anul trecut municipiul Craiova s-a plasat, în acelaşi clasament, pe locul al şaselea. „Le mulţumesc tuturor celor care au votat Craiova pentru a deveni una dintre cele mai frumoase destinaţii de Crăciun. Iată că suntem pe podium anul acesta. Asta înseamnă că trebuie să ne pregătim de următorul târg. (…) Sunt foarte mulţi turişti care au venit zilele acestea la Craiova şi sunt convinsă că după ce vor vedea noul clasament vor veni şi mai mulţi zilele următoare. Sunt convinsă că nu are nimeni căsuţe atât de frumoase de Crăciun. Sincer, speram să fie un loc mai sus decât locul 6. Am văzut că sunt foarte multe târguri de Crăciun foarte frumoase şi realmente este o surpriză şi faptul că suntem înaintea Vienei cred că, astăzi, pentru români, este o bucurie foarte mare”, a declarat Vasilescu.

Locul 5 a fost obţinut de Montbeliard, Franţa; locul 6 – Essen, Germania; locul 7 – Valkenburg, Olanda; locul 8 – Madeira, Portugalia; locul 9 – Govone & Asti, din Italia, iar pe locul 10 – Madrid, Spania.

Târgul de Crăciun de la Craiova a obţinut un total de 41.884 voturi, multe dintre acestea provenind din afara României – SUA, Marea Britanie, Ţările de Jos şi Germania. Între Craiova şi Gdansk din Polonia, oraş clasat pe locul al doilea s-a înregistrat o diferenţă de 6.137 de voturi, iar Budapesta a câştigat locul I cu 51.253 de voturi.

În total, 374.803 de persoane, din 179 de ţări, au intrat pe site şi au votat pentru cele 20 de oraşe candidate, propuse de European Best Destinations. Din România, Craiova a fost singurul oraş înscris în competiţie. (sursa: Agerpres)