Viitor preot, găsit mort la o lună după ce părinții l-au dat dispărut

Anchetă de proporții în cazul morții misterioase a viitorului preot de la Iași. Tânărul a fost dat dispărut din luna decembrie, iar familia susține că în ziua disparitiei, acesta ar fi fost văzut în compania a patru indivizi misterioși.

23 ian. 2023, 15:54
Viitor preot, găsit mort la o lună după ce părinții l-au dat dispărut

Un tânăr de 18 ani, elev la seminarul teologic Liceul Teologic „Episcop Melchisedec Ştefănescu“ din Roman, pe care familia l-a dat dispărut în luna decembrie anul trecut, a fost gasit mort in raul Moldova, pe raza localitatii Cotu Vames.

”La data de 21 ianuarie a.c., în jurul orei 13.15, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au fost sesizați cu privire la faptul că, în albia râului Moldova, din localitatea Cotu Vameș, a fost identificat corpul unei persoane, de sex masculin.

Polițiștii au stabilit identitatea persoanei, un tânăr în vârstă de 18 ani, din județul Iași, a cărui dispariție a fost mediatizată la data de 9 decembrie 2022.

Citește și: Mărturisirile unui preot care susține că a fost în iad, după ce a suferit un infarct: „Nu l-aș dori nici celui mai mare dușman al meu”

Corpul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului”, a transmis IPJ Neamț.

Citește și: La un pas de tragedie: căruța plină cu lemne s-a răsturnat peste un copil de 12 ani

Dionisie Iamandi a fost văzut ultima oară pe 5 decembrie, când si-a condus prietena la o scoala din Roman, disparitia fiind anuntata de fratele său, o zi mai târziu. Familia sustine că în ziua disparitiei, acesta ar fi fost văzut în zona Carrefour din Roman, ”în compania a patru tipi misterioși”, scrie ziaruldeiasi.ro.

Cunoscutii îl descriu pe Dionisie ca fiind un tânăr extrem de linistit, respectuos și prietenos, dar care avea și patima jocurilor de noroc.