VIITORUL-ASTRA 1-3 în etapa a 6-a din PLAY-OFF. Vezi CLASAMENTUL

Astra a câștigat, sâmbătă, pe terenul celor de la Viitorul, scor 3-1, şi s-a distanţat la 4 puncte de Steaua în fruntea clasamentului din Liga I.

RomaniaTV.net
09 apr. 2016, 19:27

Astra a marcat primul gol în minutul 19, când Boudjemaa a pus latul și a trimis o minge în poartă după o centrare foarte bună a lui Junior Morais.

Nouă minute mai târziu, Viitorul a rămas în 10. Nedelcu a văzut al doilea cartonaș galben pentru un fault întârziat la Boldrin.

În minutul 58, Alibec a fost faultat în careu de Boli și arbitrul Radu Petrescu a arătat punctul cu var. Găman a fost cel care a transformat lovitura de pedeapsă.

Alibec și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor după o oră de joc. Boldrin a profitat de o minge venită neașteptat de la Răzvan Marin, i-a pasat atacantului giurgiuvean și fotbalistul prins la șaormerie zilele trecute a marcat cu un șut plasat în dreapta lui Tordai.

Golul de onoare al Viitorului a căzut cu 8 minute înainte de final, când Ciobanu, intrat pe teren în minutul 77, a primit o pasă de peste 60 de metri de la Hodorogea, a preluat perfect și a finalizat cu un șut superb, acesta fiind și debutul fotbalistului în Liga 1.

VIITORUL – ASTRA 1-3

Au marcat: Ciobanu 82 / Boudjemaa 19, Găman 59 p, Alibec 60.

Viitorul: Tordai – Benzar, Hodorogea, Boli, Ganea – Marin, Nedelcu, De Lucas (Ciobanu 77′) – Chiţu (Coman 65′), Ianis (Perju 77′), Tănase. Antrenor: Gheorghe Hagi

Astra: Lung – Queiros, Geraldo (Oros 46′), Găman, Morais – Seto, Lovin – Boudjemaa (Ioniţă 46′), Boldrin, De Amorim (Niculae 73′) – Alibec. Antrenor: Marius Şumudică

Cartonaşe galbene: Nedelcu 16′, Marin 31′, Boli 58′ / Geraldo 13 ‘, Ioniţă 50’, Junior Moraes 55’.

Cartonaşe roşii: Nedelcu 28’/ Junior Moraes 87′.

 

CLASAMENT