Vijelie puternică surprinsă în Satu Mare! Vântul a făcut ravagii în parcarea unui complex comercial VIDEO

O vijelie puternică a mistuit sămbătă parcarea unui complex comercial din Satu Mare. Zona joasă a judeţului a fost sub cod portocaliu de vânt puternic, cu rafale care au depăşit 95 de kilometri la oră.

RomaniaTV.net
26 apr. 2020, 05:38
Vijelie puternică surprinsă în Satu Mare! Vântul a făcut ravagii în parcarea unui complex comercial VIDEO

Vijelia a fost filmată de la intrarea într-un supermerket, unde oamenii s-au adăpostit de vântul puternic și de obiectele purtate prin aer.

ISU Satu Mare a anunţat, sâmbătă, că, în urma avertizării cod portocaliu, s-a intervenit în mai multe zone pentru îndepărtarea unor elemente de construcţie care s-au desprins de pe clădiri.

Astfel, s-a intervenit pentru un acoperiş desprins de pe un bloc, pentru un acoperiş desprins de pe o casă de locuit, dar şi pentru îndepărtarea unor copaci căzuţi, pe carosabil sau pe fire de curent. În plus, s-a intervenit pentru îndepărtarea unei antene care a căzut de pe un bloc.

Citeşte şi: Cod galben de vânt puternic în mai multe judeţe din România, până la ora 14:00

„Toate interventiile au fost pe raza municipiului Satu Mare. Nu au fost înregistrate victime sau pagube materiale”, a transmis ISU Satu Mare.

Jumătatea de nord a țării se află sub cod galben de vânt puternic până sâmbătă noapte, a anunțat Administrația Națională de Meteorologie. Viteza vântului va depăși 70 km/h în Crișana și Maramureș, iar în zonele înalte va ajunge chiar până la 100 km/h.


loading...