IANUKOVICI afirmă că ESTE încă PREŞEDINTELE Ucrainei. Moscova îi GARANTEAZĂ securitatea

Fostul preşedinte ucrainean, Viktor Ianukovici, care a fost înlăturat de la puetere în urma protestelor de la Kiev şi destituit de către noul Parlament, afirmî că este încă preşedintele Ucrainei.

RomaniaTV.net
27 feb. 2014, 10:33
IANUKOVICI afirmă că ESTE încă PREŞEDINTELE Ucrainei.  Moscova îi GARANTEAZĂ securitatea

Viktor Ianukovici, destituit săptămâna trecută de Rada Supremă (parlamentul unicameral ucrainean), se consideră în continuare preşedintele Ucrainei.

Fostul şef de al Kiev i-a cerut Rusiei să-i garanteze securitatea, informează AFP şi Reuters, citând agenţii de presă ruse, potrivit Agerpres.

Nu se cunoaşte încă unde şi în ce context a făcut Ianukovici aceste declaraţii citate de presă, deoarece nu se cunoaşte exact nici locul în care se află fostul preşedinte ucrainean, destituit de noul Parlament  (Rada Supremă) instalat la Kiev în urma revoltelor populaţiei.

Citeşte şi Mandat de ARESTARE pe numele lui Viktor Ianukovici, pentru CRIME în MASĂ. Unde se ASCUNDE fostul preşedinte

Potrivit însă ITAR-TASS şi Interfax, citate de Agerpres, autorităţile ruse au aprobat, deja, joi cererea lui Viktor Ianukovici de a i se asigura securitatea personală.”În legătură cu faptul că Viktor Ianukovici a solicitat autorităţilor ruse să i se asigure securitatea personală, această cerere a fost aprobată pe teritoriul Federaţiei Ruse”, a indicat o sursă din structurile puterii de la Moscova.