Viktor Orban, la un pas de înec în concediu. Premierul ungar a fost salvat în ultima clipă de un jurnalist

Viktor Orban, premierul Ungariei, a fost la un pas să se înece în concediu. Acesta se afla cu barca gonflabilă într-un golf de pe coasta Dalmaţiei. Un jurnalist local a fost cel care l-a salvat în ultima clipă pe premierul ungar.

08 aug. 2022, 19:47
Viktor Orban, la un pas de înec în concediu. Premierul ungar a fost salvat în ultima clipă de un jurnalist
Viktor Orban, la un pas de înec în concediu

Viktor Orban, la un pas de înec în concediu. Premierul Ungariei şi soţia sa şi-au petrecut weekendul pe litoralul croat. Potrivit primelor informaţii, barca gonflabilă în care se aflau cei doi ar fi început să piardă aer şi risca se se scufunde.

Viktor Orban, la un pas de înec în concediu. Cine l-a salvat

Citeşte şi Viktor Orban, discurs în faţa conservatorilor americani: „Trebuie să ne unim forţele. Progresiştii vor să separe civilizaţia occidentală de valorile creştine”

Un jurnalist local a fost cel care i-a întins o mână de ajutor premierului Ungariei. Acesta l-a ajutat să ajungă în siguranţă la ţărm.

”Barca sa gonflabilă s-a rupt, aşadar i-am adus la ţărm pe el, pe soţia sa şi pe bodyguardul său”, a declarat jurnalistul Boris Vrkic pentru cotidianul Slobodna Dalmacija, fiind citat de Agerpres. 

Jurnalistul croat a mai spus că în ciuda celor întâmplate, premierul ungar şi-a menţinut buna dispoziţie şi a mers apoi să ia cina la un restaurant pescăresc.

Premierul ungar obişnuieşte să-şi petreacă vacanţa de vară pe litoralul din Croaţia.

Citeşte şi Viktor Orban a lansat un nou atac la adresa UE: „Bruxelles-ul nu e şeful nostru”