Doliu în sportul românesc. Antrenorul emerit Virgil Pleşca a încetat din viaţă

Doliu în poloul românesc - Antrenorul emerit Virgil Pleșca a murit la 68 de ani, a anunţat federaţia Română de Polo.

17 ian. 2022, 09:02
Doliu în sportul românesc. Antrenorul emerit Virgil Pleşca a încetat din viaţă

Antrenorul emerit Virgil Pleşca a decedat, duminică, la vârsta de 68 de ani, a anunţat Federaţia Română de Polo pe apă într-un comunicat postat pe Facebook.

„Cu regret în suflet vă anunţăm faptul că antrenorul emerit profesor Virgil Pleşca a încetat astăzi din viaţă”, a transmis forul naţional.

Tragedie în fotbalul românesc. Gino Iorgulescu și Cosmin Olăroiu sunt în doliu: cel mai bun prieten al lor a murit pe terenul de fotbal!
De-a lungul carierei de antrenor, Pleşca a activat în cadrul Clubului Sportiv Şcolar Triumf şi la naţionalele României de juniori, ca pe urmă să facă trecerea către postul de antrenor federal, pe care l-a ocupat în perioada 1994-2015. Ulterior din 2015 şi până în prezent a ocupat poziţia de preşedinte al comisiei de organizare competiţii, legitimare şi clasamente din cadrul Federaţiei Române de Polo.

Veste tragică primită de Laszlo Boloni. „Era răvășit! L-a iubit enorm!”
„Nea Virgil a fost cel care a condus generaţii de sportivi spre înalta performanţă, fiind considerat unul dintre cei mai buni antrenori de juniori din poloul românesc. A fost unul dintre cele mai importante motoare ale Federaţiei Române de Polo şi şi-a pus amprenta pe imaginea acestui sport în ultimii 30 de ani”, precizează Federaţia.


loading...
Partenerii noștri