Vila de vis în care Cabral și Andreea Ibacka își cresc copiii. Vedetele se bucură de un adevărat colț de Rai

Cabral și Andreea Ibacka sunt împreună de peste 15 ani, perioadă în care au reușit foarte multe împreună. Au doi copii și sunt împliniți profesional, unde mai pui că au și o casă de vis unde își trăiesc viața de familie fericiți.

21 feb. 2024, 09:15

Cabral și Andreea Ibacka și-au construit un adevărat cămin, unde alături de cei doi copii ai lor, Namiko și Tiago, formează o familie fericită. Chiar dacă locuința lor nu este cea pe care au visat-o mereu, au reușit să creeze toate condițiile necesare bunului trai.

Citește și: Câți bani scoate ProTV-ul din buzunar ca să îl plătească pe Cabral. Suma este cât se poate de uimitoare

Vila de vis în care Cabral și Andreea Ibacka își cresc copiii

Andreea Ibacka și Cabral stau la periferia Bucureștiului, unde și-au cumpărat o vilă superbă, în anul 2018. Aici s-au mutat din vechea lor casă, odată ce li s-a mărit familia, venind pe lume micuțul Tiago. Căutările au fost intense, și chiar dacă nu a fost pe placul lor de la bun început, au reușit să o transforme într-o vilă de lux, confortabilă și numai potrivită bunului trai în familie. Deseori, cei doi postează pe rețelele sociale imagini din casa lor de vis, iar din fotografii ne putem da seama că se simt cum nu se poate mai bine aici.

„Am găsit ceva…nu chiar ce căutam, dar este o variantă bună. Ne-am gândit să o construim, dar e mult prea complicat. Ceea ce ne-am dorit noi a fost cam imposibil pentru că avem și două agende super încărcate și ne ocupăm printre picături. Dar cred că o să apară și casa visurilor la un moment dat. E bine oricum că avem un cămin primitor în care ne simțim bine și noi, și prietenii noștri, au loc și cățeii, deci e în regulă. Cațeii sunt răsfățații familiei, intra și-n casă, dorm cu noi în cameră”, spunea Andreea Ibacka în anul 2018.

În subsolul casei, Cabral a avut grijă să se ocupe de pasiunile sale. Prezentatorul de la Pro TV a investit 15.000 de euro în echipamente tehnice și camere video pentru a-și crea un spațiu de recreere și filmări, fiind colțul său de joacă, mai degrabă. Tot pe conturile de socializare ale celor doi se găsesc și imagini din dormitorul fetiței lor, Namiko, care este camera favorită a Andreei Ibacka. Actrița a și redecorat vila de câteva ori, mai ales după ce a venit pe lume și Tiago.

„Pozele acestea sunt făcute acasă, în camera mea preferată. I-aș spune camera lui Namiko, fiindcă așa ne-a fost vorba. Cu mobilă făcută pe comandă, în culori pastel și cu accente copilărești. Dar, cum ea și-a exprimat opțiunea să doarmă cu soțul (al meu, nu al ei) „până la 20 de ani”… impropriu spus că e camera lui Namiko”, a mai precizat Andreea Ibacka la un moment dat.

Citește și: Cabral, greu încercat de viață. Nu a avut o copilărie ușoară: „Am descărcat TIR-uri cu cârca, am cărat moloz pe șantier”