Vin 4 zile libere: Cum să scapi fără să te îngraşi

Caloriile sunt pretutindeni în perioada aceasta, iar abdomenul plat la care visăm cu toţii pare ceva foarte îndepărtat. Abia au trecut sărbătorile de Paşti, că de 1 mai, alte 4 zile libere ne duc cu gândul la vacanţă, grătare, mititei şi alte “delicatese” de sezon.

RomaniaTV.net
27 apr. 2012, 06:30
Vin 4 zile libere: Cum să scapi fără să te îngraşi

Iar abdomenul plat se transformă şi mai mult într-o himeră. Însă nutriţioniştii ne spun că poţi trece lejer printr-un festin fără să te îngraşi şi să te bucuri de un abdomen plat. Tot ce trebuie este doar să fii moderat.

Trei medici specialişti în nutriţie şi tratarea obezităţii ne spun cum reuşesc ei şi cum recomandă pacienţilor lor să treacă peste aceste zile grele pentru siluetă, fără prea mari ravagii.

Mănâncă ceva uşor înainte de “chef”. “Înainte să mă întâlnesc cu familia sau cu prietenii, mănânc o bucată de brânză degresată cu puţină salată sau un ardei gras sau o porţie de lapte semidegresat cu cereale. Îmi taie substanţial apetitul şi nu mai am tentaţia de a mânca tot ce văd la aperitive”, spune Jennifer Lovejoy, specialist în menţinerea sănătăţii.

 Citeşte continuarea pe Sfatulparintilor.ro