Vin Diesel, aşa cum nu l-ai mai văzut niciodată. Actorul, surprins la bustul gol e de nerecunoscut – FOTO

Fanii lui Vin Diesel au rămas fără cuvinte când au văzut cele mai recente poze cu actorul, surprinse într-o vacantă în Portofino.

09 sept. 2021, 13:12

Vin Diesel, aşa cum nu l-ai mai văzut niciodată. Actorul de 55 de ani a fost văzut bucurându-se de o zi pe mare în Portofino, Italia etalându-și trupul fără cămașă.  Se pare că tocmai trupul, care în alte vremuri era de invidiat,  s-a transformat total.

Vin Diesel, aşa cum nu l-ai mai văzut niciodată. Actorul, surprins la bustul gol e de nerecunoscut – FOTO

Diesel are acum o burtă de „toată frumuseţea” de care pare foarte mândru. Vin a fost unul dintre elementele de bază în filmele Fast & Furious care a fost prezent de la început,până la finalul seriei.

Lansarea ultimului film a fost amânată de trei ori, potrivit Variety. Cea de-a noua producţie a francizei trebuia să aibă premiera în cinematografe în vara anului 2020, iar apoi datele de lansare pentru 2021 din 2 aprilie și 28 mai au fost de asemenea anulate.

Filmul îi mai are protgonişti pe Michelle Rodriguez, Helen Mirren, Charlize Theron, Nathalie Emmanuel, iar în 2019 s-a anunțat că John Cena s-a alăturat distribuției.

The Rock a continuat și a apărut într-un spin-off al francizei principale cu Jason Statham numit Hobbs & Shaw. Anul trecut, starul din California a pozat fără cămașă pentru o apariţie în timp ce purta o pereche de pantaloni scurți şi dat cu cremă.

Vin Diesel, născut Mark Sinclair Vincent, (n. 18 iulie 1967,[1][2][3][4] California, SUA) este un actor, regizor și producător american. Este cunoscut mai ales pentru portretizarea lui Dominic Toretto în seria de filme The Fast and the Furious, a lui Riddick în trilogia The Chronicles of Riddick, sau pentru rolul său din filmul xXx (2002).

Diesel se descrie ca fiind “o persoană de culoare”, cu o etnie ambiguă, “italian și multe alte lucruri”. Vin Diesel nu și-a cunoscut niciodată tatăl biologic și a fost crescut de tatăl său vitreg afro-american Irwing, profesor și director al unui teatru. Și-a făcut debutul pe scenă la vârsta de 7 ani, când a apărut în piesa “Dinosaur Door”, scrisă de Barbara Garson, produsă la Theater for the New City, în New York. Participarea sa în piesă a venit atunci când el împreună cu fratele său și câțiva prieteni au intrat în teatru cu intenția de a-l vandaliza. S-au confruntat însă cu directorul artistic al teatrului, Crystal Field, care în schimbul pedepsei copiilor, îi trece în scenariu și le oferă propriul fragment în viitorul show.

Vin Diesel devine producător la începutul anilor 1990, primul salariu fiind luat pentru scurt metrajul “Multi-Facial”, pentru care a fost de asemenea nominalizat în 1995, la festivalul de la Cannes. Într-un interviu acordat emisiunii Noaptea Târziu cu Conan O’ Brien (Late Night with Conan O’Brien) susține că și-a schimbat numele în „Vin Diesel” în perioada în care a lucrat ca portar pentru Clubul de noapte din New York “The Tunnel”, motivul fiind reprezentat de faptul că în această meserie, numele real nu este folosit des. Numele de Vin vine de la simpla prescurtare a versiunii Vincent, iar pseudonimul Diesel de la prietenul său care îi spunea, “oprește-te Diesel” referindu-se la energia continuă pe care o avea.

Are un frate geamăn, pe nume Paul, un frate mai tânăr Tim și o soră Samantha.

Citeşte şi: Alina Puşcău s-a iubit cu Vin Diesel. Motivul despărţirii: „A făcut o singură greșeală și s-a terminat”