Vin sărbătorile. Un bărbat din Botoşani s-a înjunghiat în mână când a vrut să taie porcul

Apropierea Crăciunului aduce cu sine victime atât în rândul porcilor, cât şi al oamenilor care vor să îi taie. Ieri a fost rândul celor din a doua categorie, I.V. de 42 de ani, din Călăraşi, ajungând la Urgenţe cu o plagă tăiată de mari dimensiuni la antebraţul stâng, după ce a încercat să sacrifice animalul.

19 nov. 2016, 11:00
Vin sărbătorile. Un bărbat din Botoşani s-a înjunghiat în mână când a vrut să taie porcul

Din neatenţie, şi pentru că porcul se zbătea, bărbatul şi-a înfipt cuţitul în mână în momentul în care încerca să sacrifice animalul, scrie monitorulbt.ro. Acesta şi-a pansat rana şi ulterior a rugat un vecin să îl ducă la spital, la Botoşani.

Citeşte şi Când se deschide TÂRGUL DE CRĂCIUN 2016 (Bucharest Christmas Market) cu patinoar în Piaţa Constituţiei

Ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU), I.V. a fost preluat de cadrele medicale, care i-au toaletat rana şi i-au administrat tratamentul specific în astfel de situaţii, urmând ca acesta să revină pentru consult de specialitate şi schimbul pansamentelor.

„Pacientul prezenta o plagă profundă în zona antebraţului stâng şi a hemitoracelui. A avut noroc pentru că lama s-a oprit la câţiva milimetri de tendoane”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.