Vindecări uluitoare. Iată MIRACOLUL făcut de crucea lui Arsenie Boca VIDEO

La mormântul lui Arsenie Boca din dealul Prislopului, crucea părintelui e ca o punte ce leagă cerul şi pământul şi care are puterea să aline cele mai mari dureri şi să pună capăt suferinţelor greu de îndurat. E o poartă deschisă către Dumnezeu, spun pelerinii care se roagă cu lacrimi în ochi pentru ajutor şi mângâiere, cu speranţa că Sfântul Ardealului va face şi pentru ei o minune.

12 aug. 2016, 15:47
Vindecări uluitoare. Iată MIRACOLUL făcut de crucea lui Arsenie Boca VIDEO

Mii de pelerini purtându-şi crucea credinţei urcă în fiecare zi dealul Prislopului din Ţara Haţegului, ca să ajungă să se închine şi să se roage la mormântul Părintelui Arsenie Boca.

Acolo îşi plâng durerile şi aşteaptă să primească alinare de la Sfântul Ardealului, ce veghează asupra lor din înălţimile văzduhului. Pentru fiecare dintre ei, întâlnirea e încărcată de emoţie pură.

Unii cer îndrumare şi ajutor, alţii vin să mulţumească şi vorbesc despre minunile care li s-au întâmplat după ce au primit ajutorul părintelui Arsenie.

Citeşte şi Din minunile, mărturiile şi sfaturile Părintelui Arsenie Boca

Ca o punte între cer şi pământ, ca o linie ce desparte viaţa de moarte, crucea părintelui are puterea să curme suferinţe şi să readucă liniştea în sufletele celor ce vin să ceară ajutor. E ca o poartă deschisă către lumea îngerilor, de unde Dumnezeu îşi revarsă alinarea şi mângâierea peste toţi cei veniţi să se roage la mormântul părintelui Arsenie. Lacrimi izvorăsc din ochii oamenilor greu încercaţi de necazuri şi rugăminţi fierbinţi se înalţă în văzduh.

Ana Maria German Vergu are 24 de ani, dar a primit de la viaţă o lovitură greu de îndurat. Acum doi ani a fost rănită grav în urma unui accident rutier. În urma impactului, coloana i s-a frânt, iar Ana Maria a văzut moartea cu ochii.

„A fost o minune că ea a fost… Ce să zic, moartă dintre morţi am scos-o. A fost o minune că trăieşte şi este bine acum faţă de cum a fost. Nici nu vreau să mă mai gândesc”, a spus mama fetei.

Citeşte şi Rugăciunea pe care ARSENIE BOCA o spunea în fiecare sâmbătă dimineaţa

„Pur şi simplu minuni. Când am putut prima dată să-mi mişc degetele a fost după prima venire la mormântul părintelui Arsenie. A fost o minune pentru mine şi faptul că mişc degetele chiar dacă nu le închid de tot”, a spus tânăra.

De şase ori a ajuns Ana Maria la Prislop unde s-a rugat la mormântul părintelui Arsenie şi i-a îmbrăţişat crucea cu speranţa că se va face bine. De fiecare dată după ce se întoarce acasă, sufletul îi e mai uşor şi simte că trupul ei parcă începe să prindă viaţă.

Unul dintre oamenii pe care Dumnezeu i-a trimis în ajutor Anei Maria este Gigi Becali. Era în închisoare când a aflat de cazul disperat al tinerei şi drama ei l-a marcat profund. Şi-a rugat rudele să meargă şi să doneze 20.000 de euro pentru ca Ana Maria să-şi poată continua recuperarea.

Citeşte şi Cele 5 profeţii ale lui Arsenie Boca ce vor schimba România. „Trei ţări ne vor ocupa…”