Vine primăvara de la 1 martie. Vezi cum va fi vremea

Iarna nu se lasă învinsă! Meteorologii anunţă din nou ninsori în estul ţării, luni noapte şi marţi. De miercuri, însă, vremea se va încălzi, iar maximele vor ajunge la 10 grade.

RomaniaTV.net
27 feb. 2012, 12:55
Vine primăvara de la 1 martie. Vezi cum va fi vremea

De miercuri, vremea începe să se mai încălzească, însă dimineţa va fi geroasă pe arii restrânse, mai ales în centrul ţării.

De la 1 martie vine primăvara din punct de vedere meteorologic. Maximele vor fi cuprinse între 0 şi 10 grade, temperaturi peste mediile climatologice. Cele mai mari temperaturi se vor înregistra în banat”, a declarat la România TV, meteorologul Silviu Grigore.

Vineri, vremea continuă să se încălzească, iar cerul va fi variabil. Maximele vor fi cuprinse între 3 şi 12 grade, cu cele mai mari valori în Banat. În Capitală, vineri, se vor înregistra 9-10 grade.

„Luna martie va fi o lună de tranziţie de la sezonul rece la cel cald. În perioada 3-6 martie, vor fi slabe şanse de precipitaţii, iar maximele vor ajunge la 10-11 grade în regiunile din sudul ţării. După data de 7 martie, cantităţile de precipitaţii vor creşte uşor”, a mai spus Silviu Grigore.