Violenţa domestică îmbracă forme noi. La ce arme apelează femeile pentru a-şi „educa” partenerii de viaţă: făcăleţ, apă clocotită, spray lacrimogen

Un bărbat din Tulcea a cerut ajutorul jandarmilor după ce a fost atacat de fosta iubită cu spray lacrimogen. Un alt bărbat, de data aceasta din Suceava, a cerut ajutorul Poliţiei deoarece soţia îl ameninţa că-l bate cu făcăleţul şi că-l opăreşte cu apă clocotită.

19 ian. 2021, 14:50
Violenţa domestică îmbracă forme noi. La ce arme apelează femeile pentru a-şi „educa” partenerii de viaţă: făcăleţ, apă clocotită, spray lacrimogen
Femeie care atacă cu spray lacrimogen. Sursa FOTO: thecsrjournal.in

Violenţa domestică, în România, îmbracă forme noi. Un bărbat din Tulcea le-a povestit anchetatorilor că, în timp ce era la serviciu, a observat că geamul maşinii a fost zgâriat.

Bărbat atacat de fosta iubită cu spray lacrimogen

Tulceanul a coborât la maşină, a constatat dauna şi a sunat la 112. În acest timp, fosta iubita, o tânără în vârstă de 24 de ani, s-a apropiat de el, i-a pulverizat în ochi spray lacrimogen, după care a fugit, informează Mediafax.

Ulterior, victima a fost transportată cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea, iar poliţiştii au plecat în căutarea femeii. Agresoarea este cercetată într-un dosar penal.

Citeste si Anchetă la Spitalul Județean Ploiești! O pacientă acuză unitatea de condiții deplorabile

Femeia s-a ales cu dosar penal pentru infracţiunile de lovire şi distrugere

Având în vedere faptul că femeia nu a fost găsită la faţa locului, colegii au efectuat verificări şi au identificat o tânără în vârstă de 24 de ani, pe numele căreia au fost întocmite actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi distrugere”, au explicat jandarmii tulceni, potrivit sursei citate anterior.

Citeste si Bărbatul care a aruncat cu vin pe ambulanța din Bușteni a fost amendat

Bărbat din Suceava terorizat de soție. Femeia l-a amenințat cu făcălețul

Un caz asemănător de agresiune a avut loc în comuna suceveană Horodnic de Sus. Un bărbat de 48 de ani a cerut ajutorul Poliției după ce soția sa, de 40 de ani, l-a amenințat cu făcălețul, a sărit la bătaie şi a încercat să-l opărească cu apă clocotită.

Suceveanul a sunat la 112, anunţând că soţia îl terorizează. Întrucât bărbatul nu era la prima reclamaţie de acest fel, autorităţile au emis un ordin de restricție de cinci zile pe numele femeii, aceasta fiind nevoită să plece de acasă şi să se mute la o rudă.