Violenţă fără margini într-un bar din Bârlad. Bătaie cu scaune pentru o ospătăriţă VIDEO

Clienţii unui bar din Bârlad au încins o bătaie cum mai vedem numai prin filme. Scaunele au zburat prin aer şi au fost principalele arme ale bătăuşilor. Mărul discordiei a fost ospătăriţa din local, care nu a primit prea încântată avansurile unor clienţi deveniţi prea curajoşi după ce s-au cinstit mai mult decât era cazul.

RomaniaTV.net
18 mart. 2012, 07:10
Violenţă fără margini într-un bar din Bârlad. Bătaie cu scaune pentru o ospătăriţă VIDEO

Bătaie ca-n filmele cu cowboy într-un bar din Bârlad. Totul a pornit de la patru clienţi care au băut peste măsură şi au încercat să-i facă avansuri ospătăriţei. Tânăra nu prea a apreciat complimentele insistente ale clienţilor, iar în ajutorul ei au sărit DJ-ul localului şi un alt coleg. Distracţia s-a terminat cu intervenţia mascaţilor.

Agresorii au fost reţinuţi şi audiaţi, iar apoi au fost duşi în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă. Ei au vârste cuprinse între 21-23 de ani, sunt cunoscuţi cu antecedente penale şi ar urma să stea 29 de zile în arest preventiv pentru tulburarea liniştii publice şi pentru săvârşirea infracţiunii de loviri şi alte violenţe.

Cei doi bărbaţi care au sărit în ajutorul ospătăriţei au fost snopiţi în bătaie şi au ajuns la spital cu răni destul de serioase, având nevoie de îngrijiri medicale.