Violenţe urmate de un incendiu devastator, într-un club de noapte indonezian. Cel puţin 18 tineri au fost ucişi de cuţite şi flăcări

Cel puţin 18 persoane au fost ucise în violenţe între două grupuri luni seară într-un club de noapte ce a luat foc în Sorong, un oraş din Papua de Vest, în Indonezia.

25 ian. 2022, 09:44
Violenţe urmate de un incendiu devastator, într-un club de noapte indonezian. Cel puţin 18 tineri au fost ucişi de cuţite şi flăcări

O victimă a fost înjunghiată şi alte 17 au murit în incendiul care a cuprins un club de noapte „Double O” care a izbucnit în timpul violenţelor, au declarat autorităţile.

Am găsit 17 cadavre la Double O, toate la etajul doi. Am evacuat cadavrele la Spitalul Selebe Solu„, a declarat şeful diviziei de sănătate a poliţiei Sorong, Edward Panjaitan.

Clubul a ars de la primul etaj. Am încercat să evacuăm cât mai multe persoane, dar după ce pompierii au stins incendiul în această dimineaţă, am găsit acolo cadavrele„, a precizat şeful poliţiei din Sorong, Ary Nyoto Setiawan, într-un comunicat.

Citeşte şi 17 persoane ucise într-un club de noapte din Camerun. La prima explozie, oamenii au crezut că sunt focuri de artificii

„Confruntarea a izbucnit aseară la ora 23:00 (16:00, ora României). Este vorba despre un conflict care s-a prelungit după o confruntare sâmbătă”, a precizat şeful poliţiei.

Imagini publicate în presa locală arată o clădire înnegrită de foc în spatele unei benzi de delimitare a poliţiei şi maşini arse.

Citeşte şi A doua tragedie în două zile, în Camerun. Cel puţin opt morţi într-o busculadă creată la intrarea pe stadion