Violeta a fost găsită moartă în portbagajul unei mașini, în Italia. Decesul româncei, mister pentru anchetatori

Tragedie cumplită în Italia! Violeta, o româncă dată dispărută luna trecută, a fost găsită moartă în portbagajul unei mașini.

17 aug. 2022, 22:57
Violeta a fost găsită moartă în portbagajul unei mașini, în Italia. Decesul româncei, mister pentru anchetatori

Trecătorii au fost cei care au alertat autoritățile din cauza mirosului venit dintr-o mașină parcată la soare, în fața unui supermarket din Desenzano del Garda, o comună din Brescia, Italia.

Carabinierii au ajuns la fața locului și au găsit trugul neînsuflețit al femeii în portbagaj. Familia o dăduse dispărută pe Violeta cu o lună în urmă. Plecase din Biella pe 29 iuli, la sora ei, iar de atunci nimeni nu mai știa nimic de ea, potivit La Stampa.

Românca a fost găsită moartă pe 15 august. Conform primelor constatări ale anchetatorilor, cadavrul era într-o stare avansată de putrefacție și ar fi stat în portbagaj, sub soarele arzător, mai bine de o săptămână. Ulterior, a avut loc identificarea și au fost reconstituite ultimele zile de viață ale femeii, de la plecarea din Biella, trecând de la șederea de câteva zile la casa surorii sale până la dispariția și descoperirea tragică a acesteia.

Anchetatorii iau în calcul ipoteza sinuciderii. Violeta ar mai fi încercat și în trecut să-și pună capăt zilelor

Anchetatorii au stabilit că ar fi murit din cauza unei supradoze de medicamente. Practic femeia ar fi decis să se sinucidă. Cunoscuții acesteia au spus că a încercat și în trecut să-și pună capăt zilelor. Singurul lucru care contrazice această ipoteză e că trupul româncei era încuiat în portbagajul mașinii, semn că există și o altă persoană care știa de moartea acesteia.

O publicație locală scrie că românca găsită moartă în portbagaj este soția unui cunoscut om de afaceri din Biella. Poliția din Brescia continuă cercetările în acest caz pentru a stabili circumstanțele morții.

Citește și Prețurile scad cu 75% pe litoralul românesc. Cazare cu 35 de lei pe noapte la final de sezon

Citește și Șir interminabil de accidente în Bulgaria. 12 răniți după ce un autocar a fost implicat într-un accident