Violeta Alexandru a făcut anunţul: „PNL va avea un candidat propriu în cursa pentru Primăria București”

Ministrul muncii, Violeta Alexandru, președinte al PNL București, a declarat că partidul „este obligat” să aibă un candidat propriu la Primăria București, fie că acesta va fi chiar candidatul unic al opoziției, fie că va candida separat din partea partidului.

RomaniaTV.net
08 ian. 2020, 09:29
Violeta Alexandru a făcut anunţul: „PNL va avea un candidat propriu în cursa pentru Primăria București”

Modul în care muncim în acest moment în PNL București ne obligă să avem un candidat susținut de Partidul Național Liberal din interiorul echipei PNL. Ne obligă acest lucru, pentru că am pornit într-un proiect în care trebuie să avem încredere în capacitatea noastră de a genera o soluție pertinentă, capabilă și credibilă în București. Ceea ce nu înseamnă că nu vom colabora cu partenerii noștri politici din opoziția de astăzi din București, ba chiar va exista și există aceste consultări și colaborări pentru a găsi cea mai bună formulă.

Cu siguranță e nevoie de o coalizare a forțelor noastre, însă ne dorim foarte mult ca procesul de selecție – care este în plină desfășurare la PNL București – să genereze o propunere de candidatură cu adevărat serioasă și cred că toate eforturile pe care le facem în acest moment de a arăta seriozitate în PNL București ne obligă„, a declarat Violeta Alexandru, preşedinte PNL Bucureşti, la Digi24.

Posibili candidaţi PNL la Primăria Bucureşti

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a confirmat faptul că sigur va exista un candidat PNL la Primăria Bucureşti.

Deocamdată, din partea opoziției, în cursa pentru candidura la Primăria București există o competiție în USR-PLUS între Nicușor Dan, respectiv Vlad Voiculescu. PNL nu și-a desemnat încă un candidat, dar printre numele ce au fost vehiculate în spațiul public s-au numărat cele ale lui Ciprian Ciucu, Rareș Bogdan și chiar al premierului în exercițiu, Ludovic Orban.

Violeta Alexandru îi jigneşte pe cei cu pensia minimă

Ministra-barieră din guvernul Orban susține că „pensia minimă este de fapt o indemnizație socială dată de stat celor care nu au contribuit la sistemul de pensii sau au contribuit incomplet„. Declarația revoltătoare făcută pe Facebook vine după ce ministra a fugit astăzi de intrebarile reporterului România TV.

Când am ceva de comunicat, comunic. În rest, muncesc fără să fac un scop în sine din aparițiile TV.

O angajată a RTV/Sebastian Ghiță ținea morțiș astăzi, alergându-mă efectiv, să facă un caz din mărirea pensiei minime. În fapt, o indemnizație socială dată de Stat celor care nu au contribuit la sistemul de pensii sau au contribuit cu un stagiu incomplet.

Nu există o dezbatere pe această temă. Și ea știa acest lucru. Îi explic civilizat reprezentantei RTV, rugând-o să îmi permită să port discuția planificată cu persoana care mă aștepta. Dar ea se face că pune o întrebare. Sigur, putea să întrebe și dacă suntem în luna ianuarie și să spună că, dacă nu am ce comenta, înseamnă că nu sunt transparentă.

De fapt, putea să întrebe pe M.C. Budăi sau pe A. Solomon despre schimbarea legii...”. (Citeşte AICI continuarea)