Violeta Alexandru a prezentat mesajele OBSCENE pe care le-a primit. "Sunt înjurată la comandă. Blestemată. Se numește incitarea la ură"

Publicat: Sâmbătă, 12 Septembrie 2020 22:13 // Actualizat: Duminică, 13 Septembrie 2020 19:00 // Sursa: romaniatv.net

Violeta Alexandru a publicat, sâmbătă, pe contul său de Facebook, unele dintre mesajele obscene pe care le-a primit, după ce numărul telefonului ei personal a fost făcut public. Ministrul Muncii susţine că acest lucru a fost făcut pentru a "incita la ură".  "Văd coordonarea între mai mulți politicieni pe acest subiect. Cu acest mod agresiv de a face politică - care începe într-o parte a presei și duce până la PSD/foști PSD-iști, foști PRM-iști - lupt în continuare", a scris Violeta Alexandru.

Violeta Alexandru a menţionat că nimeni "nu poate decide asupra folosirii" numărului său de telefon, fără a avea acordul său. "De altfel, avem legislație în România pentru protecția datelor cu caracter personal și pentru reutilizarea acestora. Și instituții responsabile de aplicarea acesteia", a scris ministrul Muncii, pe Facebook.

"Numărul meu de telefon a fost folosit ieri pentru a incita la ură. Văd coordonarea între mai mulți politicieni pe acest subiect. Cu acest mod agresiv de a face politică - care începe într-o parte a presei și duce până la PSD/foști PSD-iști, foști PRM-iști - lupt în continuare.

Sunt oameni civilizați în această țară cărora, pentru că înjurăturile și blestemele (nici ei nu știu pentru ce) îmi țin telefonul ocupat, nu le pot răspunde acum. Poate au probleme serioase, aș fi vrut să le răspund, ca de obicei. Ceea ce nu înțelege PSD - sau înțelege dar nu îi pasă - este că prin ura încurajată împotriva mea, în final, nu îmi face rău mie ci oamenilor onești care mi-ar fi transmis problemele lor reale. Asta urmărește PSD - să pună piedici oamenilor care muncesc.

De peste o lună, se montează tot felul de campanii (că aș avea interese în traficul de femei - victime ale traficului de persoane, în dispariția de copii din România sau că încurajez violența asupra copiilor), enormități și minciuni nedemne chiar și pentru nivelul lor în PSD. Răspândirea urii și întreținerea disensiunilor din societate sunt principalele acțiuni de campanie electorală ale PSD, de la începutul pandemiei. Au creat panică, au răspândit ură și au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a crea fracturi majore între societate și autorități, în scop electoral, fără să se preocupe vreo clipă de efectele pe care aceste demersuri le au asupra oamenilor.

Gafă a ministrului Violeta Alexandru, taxată de Mircea Badea cu un limbaj suburban

"De ieri sunt înjurată la comandă. Blestemată. Se numește incitarea la ură.

Am încercat chiar să explic unora dintre cei care mă înjurau că DGASPC - acolo unde lucrează mama fetei din Tg.Jiu despre care se vorbește - nu este în subordinea Ministerului Muncii, ci a Președintelui CJ. Nu a contat. M-ar fi omorât. Foloseau aceleași cuvinte.

Aici ne împinge PSD pe toți cei care muncim cinstit în această țară - să fim înjurați. Trebuie să ne mobilizăm în această toamnă până nu este prea târziu", a mai precizat Violeta Alexandru.

Potrivit Ştiripesurse, Mircea Badea a fost cel care a distribuit numărul de telefon al Violetei Alexandru. Realizatorul TV a precizat că acest număr era deja public şi nu a făcut altceva decât să-l preia.

Tensiunile dintre Mircea Badea și Violeta Alexandru au apărut în contextul cazului copilei de 13 ani, agresate în Târgu Jiu de un grup de minore cu vârste cuprinse între 12 și 14 ani.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
mesaje obscene Ministrul Muncii Mircea Badea scandal Violeta Alexandru
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8744
RON
26 Oct
noapte 13 °
zi 19 °
Ultimele joburi adaugate
24 H