Violeta Alexandru anunţă schimbări la casele de pensii: Punem la punct şi arhivele. În unele a fost efectiv nevoie să se dea cu mătura

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a anunţat că peste 20 de case de pensii, inclusiv cea din Bucureşti, au solicitat şi le-au fost aprobate fonduri pentru amenajarea arhivelor, inclusiv pentru achiziţionarea de servicii de arhivare, în total de 1,2 milioane de lei.

RomaniaTV.net
30 oct. 2020, 20:56
Violeta Alexandru anunţă schimbări la casele de pensii: Punem la punct şi arhivele. În unele a fost efectiv nevoie să se dea cu mătura

” Punem la punct și arhivele caselor de pensii. 24 de case județene (inclusiv Bucureștiul) au solicitat și le-au fost aprobate fonduri pentru amenajarea spațiilor arhivelor, inclusiv pentru achiziționarea de servicii de arhivare (în total 1,2 milioane lei).

În unele a fost efectiv nevoie, după cum le-am spus direct la fața locului, să se dea cu mătura și să se pună dosarele în ordine. Ce înțelegem de aici? Probleme de bază din sistem (lucruri simple) au fost lăsate nerezolvate de prea mulți ani de zile. Întrebați pe cei care vă cer să le acordați încrederea ce au rezolvat concret și când încep să vă vorbească de viziuni, planuri, proiecte să vă aduceți aminte că România are nevoie de rezolvarea problemelor de bază”, a scris Violeta Alexandru, pe Facebook.

Violeta Alexandru: „Suntem în proces de a plăti cele 11.000 de solicitări pentru sprijinul financiar pentru telemuncă”

Ministrul Muncii a explicat că cele mai mari sume pentru punerea la punct a arhivelor au mers către Satu Mare (pentru reparaţii acoperiş spaţiu arhivă), Bucureşti (pentru plata chirii spaţii arhivă), Argeş (pentru stingătoare, rafturi şi servicii de ignifugare), Buzău (reparaţii instalaţie electrică), Ilfov (servicii de arhivare şi plata chirii spaţii arhivă).

„Mă aştept ca aceste arhive să fie de departe cele mai bine organizate. Alte 7 case de pensii au făcut solicitări de fonduri şi sunt în curs de aprobare. Dacă le punem pe toate la punct, se poate trece la un alt nivel. Vreau neapărat să păstrăm în siguranţă documentele care atestă o viaţă întreagă muncită. Aceste lucruri – la a căror punere la punct nu renunţ – înseamnă, pentru mine, respect pentru pensionari. Faptul că aceste lucruri puse la punct vor rămâne după terminarea mandatului meu, îmi dă o mare satisfacţie. Se va lucra mai bine în administraţie oferind serviciile cerute de oameni. Asta este ceea ce contează”,a mai menţionat Violeta Alexandru.

Cum explică Violeta Alexandru mărirea bonului de masă cu 0,01 lei


loading...