Violeta Alexandru, cu mască de protecţie şi vizetă la videoconferinţa despre gestionarea epidemiei de coronavirus

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a purtat mască medicală, precum şi o vizetă la videocoferinţa pe care oficialii responsabili cu gestionarea efectelor crizei generate au avut-o cu preşedintele Klaus Iohannis.

RomaniaTV.net
17 mart. 2020, 15:14

Şeful statului a avut marţi o videoconferinţă cu premierul Ludovic Orban şi cu miniştrii cu responsabilităţi în gestionarea epidemiei de COVID-19.

La şedinţa de la Palatul Victoria, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, s-a protejat purtând o mască medicală, dar şi o vizetă. De asemenea, ministrul Sănătăţii, Victor Costache, a purtat o mască medicală la videoconferinţă.

Între timp, premierul Ludovic Orban este izolat la Vila Lac 1. Vineri, 13 martie, prim ministrul şi membrii Guvernului nu au coronavirus, rezultatele testelor fiind negative. Toţi parlamentarii vor fi testaţi chiar dacă nu au simptome şi nu au intrat în contact cu Vergil Chiţac, senatorul PNL confirmat cu coronavirus.

Ludovic Orban: Epidemiologii vorbesc de un risc de infectare cu coronavirus între 40% şi 70%, în doi ani. Avem un plan în trei etape