FOTOGRAFIA ZILEI la audieri: Violeta Alexandru l-a adormit pe liberalul Pavel Popescu

Deputatul PSD Aida Căruceru l-a surprins pe Pavel Popescu (PNL) într-o poziţie surprinzătoare la audierea Violetei Alexandru din comisiile parlamentare reunite: "Hai că te-a adormit".

RomaniaTV.net
19 feb. 2020, 13:04
FOTOGRAFIA ZILEI la audieri: Violeta Alexandru l-a adormit pe liberalul Pavel Popescu

Deputatul PSD Aida Căruceru l-a surprins pe Pavel Popescu (PNL) într-o poziţie inedită la audierea Violetei Alexandru. „Violeta Alexandru – sperie liftierele și adoarme parlamentarii! Pavel Popescu (PNL), înțeleg că te-a adormit, dar nici nouă nu ne-a fost ușor să o ascultăm. Hai trezirea că vine votul!”, a scris Aida Căruceru pe pagina sa de Facebook.

Imaginea este ciudatî, îân condiţiile în care au fost urlete, ţipete şi ameninţări cu puşcăria la audieri. Fostul ministru de Interne, senatoarea PSD Carmen Dan, a avut miercuri o ieșire nervoasă la adresa liderului deputaților PNL, Florin Roman, în timpul audierii ministrului propus la Muncă, Violeta Alexandru. La rândul său, liberalul a țipat la Carmen Dan.

Scandalul a început după ce ministrul Muncii a refuzat să răspundă cu DA sau NU la intrebarile repetate ale PSD daca va creste punctul de pensie cu 40% de la 1 septembrie asa cum prevede legea. Violeta Alexandru nu a vrut sa spuna DA sau NU si a spus ca „Voi respecta legea”. Dar PSD-istii i-au atras atentia ca nu e chiar asa pentru ca de exemplu Parlamentul a adoptat legea dublarii alocatiilor si PNL nu a respectat legea ci a dat OUG prin care a amanat intrarea ei in vigoare. In discutie a intervenit Florin Roman, liderul deputatilor PNL, foarte vocal pe tot parcursul sedintei.

In acest context, Carmen Dan a inceput sa vocifereze fara microfon si Florin Roman i-a dat o replica taioasa. „Dle Roman, aveti o problema? Duceti-va si controlati-va!”, i-a strigat Carmen Dan. „Da, am o problema cand va vad pe dvs si pe Sindile”, a zis Roman. „Sa va fi rusine!”, a replicat Carmen Dan. „Dvs sa va fie rusine, sunteti singurul ministru care a dat ordin sa fie batuti romanii”, a continuat Florin Roman. Roman a zis ca Dan i-a arat cu degetul un semn cu degetul la cap, gest care semnifica o acuzatie de boala mintala. „O sa ajungeti langa Dragnea”, i-a mai strigat Roman lui Dan.

„Va rog, un pahar cu apa pentru dl Roman. Sau ceva mai tare”, a zis Adrian Solomon (PSD).