Violeta Alexandru, mesaj după rezultatul dezastruos al PNL Bucureşti la alegeri: ”Nu funcţiile sunt importante”

Ministrul Muncii a postat un mesaj după ce în Bucureşti PNL a ieşit pe locul trei la alegerile parlamentare. Violeta alexandru spune că este mândră să facă parte din Partidul Naţional Liberal.

10 dec. 2020, 08:57
Violeta Alexandru, mesaj după rezultatul dezastruos al PNL Bucureşti la alegeri: ”Nu funcţiile sunt importante”

Violeta Alexandru, preşedintele PNL Bucureşti, a transmis, miercuri seară, un mesaj în care anunţă că este mândră să facă parte din PNL şi nu este nicio ruşine să fii simplu membru.

Violeta Alexandru: Sunt onorată să fac parte din Partidul Naţional Liberal

”Sunt onorată să fac parte din Partidul Naţional Liberal. 145 de ani şi eu, acum, pun puţin umărul. Pentru că liberalii sunt oameni serioşi. Nu funcţiile sunt importante.

Nu este nicio ruşine să fii simplu membru. Este o onoare”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, preşedintele PNL Bucureşti Violeta Alexandru.

Reamintim că în Capitală, PNL a ieşit pe locul trei la alegerile de duminică, după USR PLUS şi PSD.

Biroul Electoral Central a publicat primele rezultate oficiale ale alegerilor parlamentare 2020. Se pare că după numărarea a aproximativ 99% din voturi, PSD a câştigat scrutinul şi s-a impus cu peste patru procente în faţa liberalilor.

Florin Cîţu, ales de BPN al liberalilor „premier”. Anunţul făcut de Orban

Ludovic Orban a anunţat oficial miercuri seară, că Florin Cîţu este propunerea PNL pentru postul de prim-ministru. Preşedintele PNL spune  că a fost propunerea preşedintelui Klaus Iohannis ca fiecare să scrie separat, fără să vadă, propunerea de premier şi au scris amândoi acelaşi nume.

Citeşte şi Gabriela Firea a luat foc după ce PNL l-a desemnat pe Florin Cîţu „premier”: Poporul român e tratat cu indolenţă de către conducători

„A fost propunerea preşedintelui ca fiecare să scriem separat, fără să vedem, propunerea de premier şi am scris acelaşi nume. Nu este întâmplătoare această nominalizare.

Va urma o perioadă dificilă în care e nevoie de o bună administraţie, e nevoie de credibilitate în faţa mediului de afaceri, partenerilor externi.

Dl Cîţu a purtat negocieri cu parteneri internaţionali şi a reuşit să menţină ratingul de ţară într-o perioadă foarte dificilă pentru România. Dl Cîţu are în continuare multe soluţii”, a relatat liderul liberal.