Ludovic Orban şi miniştrii testaţi la Parlament nu au CORONAVIRUS

Premierul Ludovic Orban şi membri Guvernului nu au coronavirus, rezultatele testelor fiind negative. Toţi parlamentarii vor fi testaţi chiar dacă nu au simptome şi nu au intrat în contact cu Vergil Chiţac, senatorul PNL confirmat cu coronavirus. 

13 mart. 2020, 16:12
Ludovic Orban şi miniştrii testaţi la Parlament nu au CORONAVIRUS

UPDAZE: Premierul în exerciţiu, Ludovic Orban, a fost testat în cursul zilei pentru noul coronavirus (COVID-19), iar rezultatul este negativ, anunţă vineri seară Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

De asemenea, miniştrii care au fost testaţi la Parlament au rezultate negative, precizează GCS.

UPDATE: „Încă nu au venit rezultatele testelor în cazul membrilor Guvernului, pentru probele prelevate la Parlament! Dezmint știrile apărute cu privire acest lucru! Violeta Alexandru nu a fost azi la Parlament! Colegii de pe teren știu acest lucru”, a transmis Grupul de Comunicare Strategică al Ministerului Sănătăţii.

Violeta Alexandru a anunţat pe pagina de facebook că rezultatele testelor rapide pentru diagnosticarea coronavirusului sunt negative. 

„Rezultatul testului: negativ. Ne întoarcem #lamunca”, a scris Violeta Alexandru pe pagina de Facebook. 

Toţi parlamentarii vor fi testaţi pentru coronavirus, chiar dacă nu au simptome şi nu au intrat în contact cu Vergil Chiţac, în ciuda multiplelor critici, adresate mai ales în mediul virtual, legate de risipa de teste care se face în acest fel.

Senatorul care a fost confirmat cu coronavirus a ajuns la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa fără izoletă.

Reamintim că, vineri, premierul Ludovic Orban a anunţat că se va autoizola la Vila Lac 1.

Citeşte şi Ludovic Orban şi toţi şefii PNL, suspecţi de coronavirus! „Mă voi izola la Vila Lac 1”