Viorel Cataramă a făcut anunţul pe Facebook

Omul de afaceri Viorel Cataramă a anunțat marți că lansează o nouă alianţă politică, denumită Mișcarea Patrioților Români (MPR). Apariția formațiunii vine, potrivit lui Cataramă, pe fondul crizei cauzate de epidemia de coronavirus.

RomaniaTV.net
26 mai 2020, 12:40
Viorel Cataramă a făcut anunţul pe Facebook

Președintele partidului Dreapta Liberală, Viorel Cataramă, a anunțat pe Facebook că „se pune temelia și se lansează” Mișcarea Patriților Români – „o alianță formată din mai multe partide” care va avea un candidat la Primăria Capitalei.

Cataramă nu a dat detalii despre partidele care formează această alianță, însă a promis că „partidele componente, precum și Guvernul din umbră, inclusiv candidatul la PMB vor fi anunțate în maxim 3 săptămâni.”

Viorel Cataramă s-a spovedit la ÎPS Teodosie după ce a vrut să se infecteze cu coronavirus. „Am venit să primesc o binecuvântare” 

Decizia omului de afaceri vine la scurt timp după ce procurorii de la Urziceni au deschis o anchetă penală pe numele său, ca urmare a vizitei pe care a făcut-o în Bărbulești, unde ar fi intrat în contact direct cu diverse persoane suspecte de infectare cu Covid-19.

„PATRIOȚI ROMÂNI, ESTE VREMEA UNIRII! Președintele țării și Parlamentul au suspendat drepturile și libertățile noastre fundamentale fără o motivație solidă, frica fiind elementul determinant!

Drept consecință, economia a colapsat, capitalul românesc a falimentat iar milioane de români au fost aduși în pragul sărăciei și al disperării!

Toate partidele parlamentare sunt în egală măsură vinovate de această situație, instaurând în țară tirania și sclavia!

În acest context, apariția unei forțe politice care să sprijine lupta patrioților români pentru libertate și suveranitate este obligatorie; de aceea, se pune temelia și se lansează:

MIȘCAREA PATRIOȚILOR ROMÂNI (MPR)”, a anunțat Viorel Cataramă, marți, pe Facebook.