Viorel Cataramă s-a spovedit la ÎPS Teodosie după ce a vrut să se infecteze cu coronavirus. „Am venit să primesc o binecuvântare”

Viorel Cataramă s-a îmbrăţişat cu ÎPS Teodosie, după ce a încercat să se infecteze cu noul coronavirus. Omul de afaceri l-a vizitat la Constanţa pe Arhiepiscopul Tomisului care a acceptat să-i fie duhovnic.

RomaniaTV.net
20 mai 2020, 20:49

După ce a primit rezultatul celui de-al treilea test PCR prin care a aflat că nu are COVID, Viorel Cataramă s-a îmbrăţişat cu IPS Teodosie.

Vizita lui Viorel Cataramă la Constanţa vine după ce IPS Teodosie a fost criticat pentru că a împărtăşit acum câteva zile oamenii cu o singură linguriţa, punând in pericol oamenii de infectare cu coronavirus.

”Nu pot să nu constat cu foarte multă tristeţe că Sinodul Bisericii l-a criticat, iar justiţia l-a apărat”, a declarat Viorel Cataramă, conform Mediafax.

„Am venit să primesc o rugăciune, să primesc o binecuvântare. Am venit în acelaşi timp să mă sfătuiesc pentru că, după cum stiţi, sunt extrem de dezamăgit pentru faptul să Sinodul Sfinteri Biserici a capitulat fără luptă. Nu a militat pentru drepturile credincioşilor şi ale preoţilor de a sluji în biserică.

Biserica este locul unde trebuie să slujeşti, nu parcul, nu grădina, nu strada. De aceea cred că merită să facem toate eforturile şi să găsim toate soluţiile legale prin care preoţii şi credincioşii să poată sluji în biserică”, a spus Viorel Cataramă.

Viorel Cataramă a primit rezultatul celui de-al treilea test pentru coronavirus. Ce decizie a luat soţia lui, medicul Adina Alberts

 


loading...
Partenerii noștri