Viorel Cataramă, afirmaţie şocantă: „Nici măcar 40.000 nu vor justifica suspendarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale”

Viorel Cataramă a făcut o afirmație șocantă, duminică, la Sinteza zilei. Afaceristul a spus că, din punctul său de vedere, nu contează cât de mulți oameni mor, chiar și 40.000, atâta timp cât nu se prăbușește economia României.

RomaniaTV.net
18 mai 2020, 05:49
Viorel Cataramă, afirmaţie şocantă: „Nici măcar 40.000 nu vor justifica suspendarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale”

„Măsurile luate au însemnat anularea sau suspendarea drepturilor și libertăților fundamentale ale noastre și prăbușirea economică a României, falimentul, cu toate consecințele și cu toate milioanele de oameni nenorociți.

Și vreau să spun foarte clar că 1.000, 10.000 sau 30.000 de morți nu vor justifica niciodată suspendarea drepturilor și libertăților fundamentale. Nici măcar 40.000”, a spus Viorel Cataramă.

Viorel Cataramă este controlat de două ori pe zi de poliţie. Adina Alberts: „Este bine” FOTO

Mihai Gâdea a intervenit, catalogându-i afirmațiile ca cinice: „Dumveavoastră, când spuneți ceva atât de cinic că pot să moară oricâți, că nu se justifică oprirea economiei… În momentul acela, datoria noastră de jurnaliști este să… E cumva pentru mine care, mă rog, vă ascult, dar mi se pare înfiorător… Deci, pe dumneavoastră nu vă interesează că mor atâția oameni?

„Pe mine mă interesează, în primul rând, ca țara mea să nu falimenteze și să nu am milioane de șomeri și de oameni nenorociți.

Mă interesează ca drepturile și libertățile fundamentale câștigate atât de greu și cu sânge să nu fie pierdute atât de ușor numai pentru că suntem injectați cu frică.

Pentru că în România mor 750 de oameni pe zi, iar moartea e un fenomen natural. Oamenii, mai devreme sau mai târziu vor ajunge în fața morții”, a răspuns Viorel Cataramă.

Gest neaşteptat făcut de Viorel Cataramă după ce şi al doilea test pentru COVID a ieşit negativ

Viorel Cataramă a făcut un nou test pentru coronavirus, iar rezultatul a fost pentru a doua oară negativ. De bucurie, milionarul și-a îmbrățișat fiul după ce o săptămână au stat depate unul de altul.

Viorel Cataramă şi-a strâns în braţe fiul după ce şi al doilea test de covid a ieşit negativ.

Viorel Cataramă a luat parte şi la protestul de sâmbătă din Piaţa Victoriei şi s-a îmbrățișat cu oamenii, potrivit Libertatea.ro. Omul de afaceri anunţase anterior pe Facebook că va fi prezent în Piața Victoriei „să protestez împotriva suprimării libertăților fundamentale și a falimentării României!„.

Viorel Cataramă, preşedintele Partidului Dreapta Liberală, a mers, în data de 7 mai în comuna Bărbuleşti, judeţul Ialomiţa, unde peste 70 de persoane erau infectate cu noul coronavirus.


loading...
Partenerii noștri