Viorel Cataramă şochează din nou: Arafat, Tătaru, Cercel, Rafila, Musta au sacrificat inclusiv vieţile personalului medical

Publicat: Sâmbătă, 25 Iulie 2020 20:06 // Actualizat: Sâmbătă, 25 Iulie 2020 20:06 // Sursa: romaniatv.net

Omul de afaceri Viorel Cataramă, unul dintre principalii contestatari ai măsurilor luate de autorități pentru combaterea pandemiei, acuză decidenții din domeniul sanitar că pun în pericol viața medicilor, pentru că nu asigură măști de protecție corespunzătoare.

"O dovadă în plus că autoritățile române nu urmăresc în fapt protejarea populației și a celor care luptă cu noul coronavirus!

Personalul medical care este responsabil direct pentru tratarea bolnavilor/persoanelor infectate nu este protajat în mod corespunzător în fața virusului!

În România nu este implementat "The Fit Test", adică testul prin care se testează măștile N 95 pentru a exista certitudinea folosirii lor corecte sau a depistării celor de calitate îndoielnică!

Cei numiți mari specialiști (Arafat, Tătaru, Cercel, Rafila, Musta), ocupați (constient sau inconstient) cu impunerea dictaturii politico-medicală și propagarea panicii, au sacrificat inclusiv viețile personalului medical, doar pentru a exista justificare pentru prelungirea stărilor de urgență și alertă, totul pentru ca alegerile să fie fraudate!

Nota: dr. Ionache Alexie din Las Vegas a atenționat autoritățile române despre această situație încă de acum 2 luni!”, scrie Cataramă pe Facebook.

 

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
coronavirus covid 19 Viorel Cataramă Viorl Catarama facebook
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8641
RON
24 Sep
noapte 15 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H