Viorel Cataramă, cu steagul la protestul din Piaţa Victoriei, după ce s-a testat din nou pentru COVID-19

Aproximativ 100 de oameni au protestat în Piaţa Victoriei, pentru a doua zi consecutiv, deși este stare de alertă, iar adunările publice sunt interzise, ca măsură de prevenire a răspândirii COVID-19. Între protestatari s-a aflat şi omul de afaceri Viorel Cataramă, care a venit în piaţă după ce dimineaţă a fost testat pentru a doua oară pentru COVID-19.

RomaniaTV.net
17 mai 2020, 05:14
Viorel Cataramă, cu steagul la protestul din Piaţa Victoriei, după ce s-a testat din nou pentru COVID-19

Viorel Cataramă a luat parte la protestul de sâmbătă din Piaţa Victoriei şi s-a îmbrățișat cu oamenii, potrivit Libertatea.ro. Omul de afaceri anunţase anterior pe Facebook că va fi prezent în Piața Victoriei „să protestez împotriva suprimării libertăților fundamentale și a falimentării României!”.

Viorel Cataramă, preşedintele Partidului Dreapta Liberală, n-a renunţat la ideea de a se infecta voluntar cu COVID-19. Pentru a-şi duce planul la bun sfârşit, el a mers, în data de 7 mai în comuna Bărbuleşti, Ialomiţa, unde peste 70 de persoane erau infectate cu noul coronavirus.

Viorel Cataramă, rezultat negativ la testul pentru coronavirus

Viorel Cataramă a primit, vineri, rezultatul testului Real Time PCR pentru coronavirus. Miliardarul a iesit negativ după ce a fost recent în focarul de la Bărbulesti, unde s-a îmbrătisat cu localnicii. 

Viorel Cataramă este controlat de două ori pe zi de poliţie. Adina Alberts: „Este bine” FOTO


loading...